FUR(AW)STAFIDE
Ingrediente:
- resturile de la prepararea laptelui de migdale;
- caju (cat intra in rasnita de cafea) rasnit fin;
- sucul si coaja razuita de la o jumatate de lamaie;
- 2-3 linguri ulei de cocos;
- 2 lingurite praf de ghimbir sau de ghimbir proaspat razuit;
- 2 linguri tarata de psyllium;
- 2 linguri de miere (optional);
- 1 lingurita esenta de vanilie (obtinuta prin macerarea timp de 3 saptamani, in 200 ml vodca ,a 2 pastai vanilie);
- 3 linguri stafide inmuiate cateva ore in apa sau nu;
- apa cat sa se lege compozitia;
- un praf de sare de hymalaya;
Tehnologie:
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa pana se obtine o compozitie usor de modelat. Se aranjeaza sub forma de furstafide sau in forme diverse, daca aveti. Se deshidrateaza in functie de cat de uscate va plac - 8-10 ore si se savureaza indeluuung. Sunt foarte gustoase si nedeshidratate. Din pacate nu a iesit decat o tava de Excalibur si s-a terminat tare repede.
Pofta buna!
Cu drag,
Luciana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu