Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

luni, 13 iunie 2011

Cum am scapat de pietrele de la fiere

In sfarsit, am reusit!!!!
Asa cum spuneam intr-o postare anterioara, la un control medical periodic, la ecograf, am descoperit ca am o piatra la fiere, de cca 1,8 mm, iar medicul mi-a zis ca trebuie sa-mi scot fierea, mai devreme sau mai tarziu, cu riscul ca, daca o voi face mai tarziu s-ar putea sa fie cu complicatii, adica piatra sa plece din fiere, sa-mi blocheze canalul coledoc si ... sa fie o superurgenta medicala. Riscul cel mare fiind pancreatita.
M-am speriat si nu prea, deoarece m-am gandit ca este imposibil sa nu existe o cale naturista si naturala de a elimina piatra de la fiere (atunci credeam ca este una singura). Si am cautat o astfel de cale pentru ca eu consider ca toate organele cu care ne-a creeat Bunul Dumnezeu trebuie sa le pastram pentru ca noi sa putem functiona la parametrii normali.
Am inceput sa citesc despre retete naturiste si am si incercat, fara succes, una dintre ele, cea cu ulei de masline si suc de lamaie. Nu m-am desacurajat, am continuat sa caut, am gasit zeci de retete, am mai incercat si cu gemoderivate si nu a mers.
La un moment dat, am gasit aici un pachet de detoxifiere a ficatului si foarte multe detalii despre cartea doamnei Hulda Clark "Vindecarea tuturor formelor de cancer" - o carte pe care o recomand cu incredere tuturor, pentru ca ea se adreseaza tuturor, nu numai bolnavilor de cancer.
Am comandat mai intai cartea si am citit-o. Mi s-a parut foarte convingatoare deoarece are foarte multe exemple. Apoi, am comandat pachetul de deparazitare si Zapper-ul (un dispozitiv extraordinar despre care gasiti detalii aici) si pe care il puteti construi si singuri, toate detaliile le gasiti in cartea doamnei Hulda Clark.
Aveam o multime de indoieli, dar dupa ce Delia  mi-a scris la comentarii  ca si ea a eliminat pietrele de la fiere, ba chiar mi-a trimis si poze pe mail am prins curaj. Multumesc din suflet Delia! Multumesc, de asemenea si lui Mimi Walter care m-a incurajat foarte mult (vezi comentarii) si mi-a povestit si despre alte persoane care au obtinut aceleasi rezultate.
 Am facut deparazitarea cu plante (cuisoare, pelin si tinctura de nuc negru). Acest tratament de deparazitare se spune ca are efect asupra a peste 100 de paraziti si a diverselor stadii de dezvoltare ale larvelor lor. Desi este recomandat sa se faca si detoxifierea rinichilor inainte de a face detoxifierea ficatului pentru eliminarea pietrelor de la fiere, eu nu l-am mai facut. Il voi face in viitorul apropiat (dupa ce ma voi intoarce din concediul de odihna). Cand am facut comanda pachetului de deparazitare mi s-a spus ca trebuie sa astept doua saptamani ca nu au toate elementele pachetelor. A fost o situatie temporara, in prezent avand toate produsele pe stoc si se livreaza rapid prin curier.
Atunci am cautat un alt furnizor si l-am gasit  aici. Am primit  foarte repede produsele comandate si .... ieri am inceput tratamentul de detoxifiere a ficatului pentru eliminarea calculilor biliari. Iar o mica parte a rezultatului il vedeti in pozele de mai jos:



Am spus o mica parte pentru ca au fost mult, mult mai multe si inca mai elimin la aceasta ora (cred ca au fost peste 1500 mai mici si mai mari). Hulda Clark, in cartea amintita mai sus, spune ca pietrele nu se formeaza in fiere, ci in ficat si ca de acolo sunt impinse in fiere si mai departe si ca le avem aproape toti, chiar si copiii. Adevarul este ca la cat de multe pietre am eliminat, cred ca nici nu aveau loc toate in fiere.
Cu o saptamana inainte de a incepe tratamentul de eliminare a pietrelor am inceput sa folosesc zilnic zapper-ul, pe care l-am achizitionat de aici si sa beau cca 1 litru de suc de mere proaspat stors pe zi (se spune ca inmoaie pietrele). Despre sucul de mere mi-a spus tot draga de Delia.
Dar sa va spun cum au decurs zilele de ieri si de azi pana in acest moment:
Ieri:
- dimineta, la trezire am baut o cana de apa calda cu zeama de lamaie, dupa care, la cca 15 minute, am baut o cana de lapte de migdale. Mai tarziu am mancat cirese, cca 400 grame.
- la pranz (ora 13,00) am mancat o salata mare cu multa verdeata;
- la 14,00 am baut apa.
- Dupa ora 14,00 nu am mai mancat sau baut absolut nimic, decat tratamentul, dar nu mi-a fost absolut deloc foame.
La ora 14,00 am ozonat uleiul de masline timp de 30 de minute, dupa care l-am pus la frigider intr-un borcan inchis ermetic. Despre ozon, ozonare si ozonatoare voi posta cat de curand posibil. 
Am facut amestecul, care a trebuit baut in patru transe, din doua cani si jumatate de apa filtrata, o jumatate de cana suc de grapefruit (se poate si doar cu trei cani apa) si 4 linguri de Saruri EPSOM. Amestecul l-am pus la frigider (daca este rece se poate bea mult mai usor pentru ca este foarte, foarte amar la gust).


Ulei de masline extravirgin obtinut prin presare la rece, ozonat


Apa filtrata, suc de grapefruit, SARURI EPSOM

SARURI EPSOM
Ora 18,00
Am baut cu ajutorul unui pai de plastic prima transa (3/4 cana) de amestec de saruri EPSOM in care am mai pus cca 1/8 lingurita vitamina C pentru ca ii amelioreaza gustul.
Am scos uleiul de masline si grapefruitul din frigider, pentru a se incalzi.
Ora 20,00
Am repetat operatiunea. (mai putin scosul din frigider, ca doar erau afara deja!)
Pe la 21,00 am inceput sa merg la baie si am tot mers pana a iesit apa.

ATENTIE!!!! Respectarea orarului este extrem de importanta pentru reusita.

Ora 21,45
Am stoars bine un grapefruit mare (trebuie sa obtineti cel putin 1/2 cana suc, daca este mai mult cu atat mai bine) si am pus impreuna cu 1/2 cana ulei de masline si cu 20 picaturi tinctura de nuca neagra intr-un recipient de sticla cu capac care se inchide ermetic. Am agitat bine amestecul pana s-a obtinut un amestec apos. In carte spune ca doar sucul de grapefruit proaspat poate face acest lucru cu uleiul.
Am mai fost inca o data la baie, pentru ca dupa ce am baut, stand in picioare - e important, acest amestec (ora 22,00 fix ) foarte neplacut la gust, a trebuit (Hulda Clark insista) sa ma asez imediat intinsa in pat, unde am luat si 4 capsule de ORNITINA (pentru a dormi bine, e esential pentru reusita) si am stat nemiscata cca 30 de minute, dupa care cred ca am adormit. Imi aduc aminte ca m-am mai rasucit in somn.

Tinctura de nuca neagra
Azi:
La ora 6,15 m-am sculat. Eram usor ametita si aveam si o usoara senzatie de greata. M-am dus in bucatarie unde am baut a 3-a transa de amestec cu saruri EPSOM si m-am intors in pat. .(Acest amestec trebuie baut la trezire, dar nu inainte de 6,00) La scurt timp a trebuit sa ma duc la baie, unde am inceput sa elimin pietre, amestecate cu niste "graunte" albicioase si cu foarte putine resturi alimentare. Mai intai pietrele au fost mai mici, apoi din ce in ce mai mari. Cele mai mari au avut in jur de 2 cm (vezi pozele).
La ora 8,15 am baut ultima transa de amestec cu saruri EPSOM si am fugit repede in pat pentru ca ma simteam ametita. Oricum, la scurt timp, natura si-a cerut iar drepturile si am fugit iar la baie si iar s-au eliminat pietre, unele mici si altele mari. Pana acum, este ora 11,08, am fost ultima data la baie la 10.30 cand am eliminat 4 pietre peste 1,5 cm si multe altele mici.
Acum imi simt stomacul mai linistit si am si o stare de liniste si calm. La ultimele iesiri la baie m-a cam usturat, cred ca de la prea multe iesiri.
Voi mai repeta acest tratament pentru ca doamna Hulda Clark spune ca vor mai fi pietre impinse din ficat in fiere.
FOARTE IMPORTANT!!!
Respectati orarul.
Faceti tratamentul in week-end sau in concediu pentru ca va puteti simti destul de rau. In plus trebuie mers foarte des la baie.
Faceti inainte cel putin tratamentul de deparazitare, iar daca va stiti cu probleme renale, neaaparat si pe cel de detoxifiere a rinichilor.

Voi merge si la ecograf cand ma voi intoarce din concediul de odihna.

Daca aveti intrebari, va stau cu drag la dispozitie.
Sanatate si bucurie de viata!
Luciana


208 comentarii:

  1. Olé!!!
    Ma bucur mult ca a functionat! Si eu voi face ecograful in vara. Sanatate si spor la urmatoarele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am început și eu detoxifierea ficatului, prima cură funcționează, voi continua 2-3 cure pentru că am o piatră mare la fiere.Mulțumesc din suflet pentru rețetă.

      Ștergere
    2. Oameni buni tratamentul de detoxifiere a ficatului respectiv eliminarea pietrelor la fiere este accesibil tuturor nu trebuie comandat nici un kit de detoxifiere si nici un aparat de ozonat :))
      mai mult asa zisele saruri epsom sunt Banala sare amara care se gaseste in orice farmacie la pretul de 3 lei 100 grame.
      tratamentul implica consumul de suc de mere timp de 6 zile 900 ml pe zi, alimentatie usoara fara lactate, produse de origine animala, iar a 6-a zi similar cu ce s-a prezentat mai sus : se mananca pana la ora 13:00, se prepara amestecul de sare amara 60 grame in 680 ml apa se imparte in 4 parti, se bea la ora 18:00 , la ora 20:00, la ora 22:00 se bea un pahar format din 3 sferturi ulei de masline o jumatate de pahar suc de gref proaspat stors dupa care te intinzi in pat minim 30 minute. a doua zi dimineata (a 7-a zi) la ora 6:00 a treia portie de sare amara si la ora 8:00 ultima portie de sare amara
      multa sanatate!!!

      Ștergere
    3. eu am facut tot felul de retete ... inclusiv pe cea de sus .... doar ca este o amagire .... ceace ati postat in fotografii lasatile la o sursa de caldura si o sa aveti surpriza cum si eu am avut o sa se topeasca .... deci este ulei solidificat .... eu tot la operatie am ajuns ce sfatuesc pe cei suferinzi este sa tina regim ... de grasimi carne afumaturi mezeluri alcohol etc...

      Ștergere
    4. Pai normal ca se topesc, doar nu sunt pietre calcaroase.......

      Ștergere
    5. Toate leacurile care te scapă de piatră la fiere sunt minciuni ordinare. Le-am experimentat pe toate și doar mi-am prelungit suferință.
      Doar chirurgul te scapă de ele! PUNCT!!!!

      Ștergere
  2. Draga Delia,
    inca mai elimin pietre. Tu tot asa multe ai eliminat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai există o metodă de eliminare a pietrelor de la ficat şi fiere luată din Formula AS nr. 379 sau cartea “The Amazing Liver Cleanse”- autor Andreas Moritz.

      Ștergere
    2. Pai e aceeasi reteta,doar ca e mai detaliata!

      Ștergere
  3. Au fost multe si mici.Poate nu asa multe.....se vede ca chestiile in plus pe care tu le-ai facut au fost utile:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Luciana,

    Foarte interesanta postare. Despre Hulda Clark am mai citit intr-o carte in rusa (Gh. Malahov) - carte ce cuprindea descrierea mai multor metode de deparazitare. Un savant rus a adaptat metoda Huldei (cea de deparazitare) inlocuind tinctura de nuca neagra cu vetrice, amestecul din cele trei plantute fiind : vetrice + cuisoare + pelin.

    In toate curele de deparazitare expuse in acea carte, curatarea ficatului era etapa de final. In unele metode se spunea ca timpul cel mai favorabil pentru curatarea acestuia este cu vreo 2 zile inainte de luna plina. Curatarea ficatului clasica avea ca ingrediente de baza ulei de masline (sau ulei de mustar) si lamaie.

    Ma intereseaza acest subiect caci este recomandat ca inainte de a trece pe dieta cu mancare cruda, pentru a simti toate beneficiile acesteia la maxim, este nevoie de o cura de deparazitare / detoxifiere.

    Multumesc mult pentru informatii si astept sa povestesti si continuarea!

    Numai bine,
    Natalia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din vetrice se face ceai sau tinctura? Ce cantitati se utilizeaza?

      Ștergere
  5. Draga Natalia,
    multumesc pentru informatii. Am ales aceste zile pentru detoxifiere si datorita faptului ca s-a sarbatorit pogorarea Duhului Sfant si m-am rugat sa-mi ajute sa elimin pietrele fara probleme sau complicatii.
    Doamne ajuta!
    Multa sanatate,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucurasem sincer pentru reusita dvs. in ceea ce priveste eliminarea pietrelor si am vizitat din nou blogul dvs.
    Nu inteleg totusi de unde s-au eliminat acele pietre pe care le-ati postat daca nu de la fiere. E posibil sa fi fost mai multe pietre si sa fi ramas cea mare si incapatanata?
    Mai asteptam vesti de la dumneavoastra.
    Va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate am citit - si am citit mult - aceste pietre verziu nu sunt pietrele de la fiere. Sunt exact ce ati baut dumneavoastra: ulei de masline, lamaie, fiere, materie fecala. Pietrele de bila sunt PIETRE, tari ca piatra, colturoase, etc. Cei care fac operatii de fiere, primesc cadou altfel de pietre decat cele de care scrieti. Cand aceste "pietre" sunt testate la laboratoare medicale, compozitia lor nu este deloc cea a pietrelor scoase chirurgical, ci este ce am scris mai sus. Metoda ulei/ lamaie, sare emsom nu face decat sa forteze bila, o baga in criza, si uneori din criza asta, de la efort, se elimina si pietre adevarate. Insa, asta se poate obtine si mancand ceva excesiv de gras. Ce face uleiul este sa shocheze bila de atata ulei/ grasime, adica ceea ce bolnavii de fiere ocolesc. Partea proasta a acestui mod de a shoca bila este ca pofi face o criza urata de colecist, poti bloca acele canale biliare, poti sa ajungi la cutit infectand bila ca rezultat al blocajului canalului biliar, etc. Partea buna e ca pti elimina si pietre mici adevarate. Cele verzi, moi si"topibile" daca nu sunt puse la frigider, sunt nimic mai mult sau mai putin decat uleiul in exces emulsificat cu lamaia si bila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu este adevarat

      am facut cura de eliminare, luni ecografie, marti cura, miercuri eliminat peste 40 pietre verzui cu consistenta si aspect de jeleuri, miercuri ecografie din nou, bila goala si dr confirmat ca erau pietrele, colesterolul este grasos, nu toata lumea are si calciu pe pietrele de la bila, plus - se pare ca sucul de mere si lamiia le inmoaie si de aceea nu sunt ca acelea scoase chirurgical

      Ștergere
    2. Foarte corectă postarea!

      Ștergere
    3. Beatrice eu cred ca nu aveti logica nici cat o gaina (scuzati-mi expresia) dar de ce nu mai ies pietre dupa terminarea intregii operatiuni de 9-pana la 12 cure pe care le sugereaza Moritz ? Este o vorba; daca taceai filozif ramaneai ! Decat sa postezi aberatii pe aici mai bine mai studiaza.

      Ștergere
  8. Draga Beatrice, iti multumesc pentru informatii. Voi cauta si alte cai de macinare a pietrelor de la fiere. Cumva, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa reusesc fara operatie.
    Cu drag,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Luciana, sunt curioasa daca rezultatul tratamentului pe care l-ai descris mai sus a fost confirmat la ecograf. Chiar ai eliminat calculii sau Beatrice avea dreptate? :)
    Si eu caut pentru mama mea un tratament naturist pentru o situatie similara cu a ta.

    Multumesc,
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Adina,
    raspunsul il ai aici: http://luciana-rawstyle.blogspot.com/search/label/Pietre%20la%20fiere%3B. Asa cum spun acolo, nu am scapat de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  11. V-AU DAT SI BANI CEI DE LA FIRMA PENTRU CARE POSTATI ?
    ESTE RECLAMA LA PRODUSE, IN REALITATE DACA PLECA UNA DIN PIETRELE DIN IMAGINE PE DUCTE , LA SPITAL AJUNGEATI,
    RECLAMA, PAS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. raspunsul il ai aici: http://luciana-rawstyle.blogspot.com/search/label/Pietre%20la%20fiere%3B. Asa cum spun acolo, nu am scapat de piatra.
      Crezi ca daca as fi luat bani de la firma/firmele respective as mai fi scris si articolul urmator legat de acest subiect?
      Esti liber(a) sa crezi ce vrei, dar eu chiar am eliminat ceea ce vezi in imagini si nu s-a blocat nimic, dimpotriva, m-am simtit foarte bine dupa aceea.

      Ștergere
    2. da.si eu m-am simtit bine.dar piatra este tot acolo.

      Ștergere
  12. Asta e pe bune? Scriu asta pt ca ma regasesc printre postarile tale Luciana, odata cu inaintarea in varsta apar diverse probleme...ultima pe care am descoperit-o e un calcul de 9mm la fiere din cauza caruia am facut deja o pancreatita de toata frumusetea...sunt programata la operatie sa "scoatem fierea", pt ei e foarte simplu, dar pt mine...cand ma gandesc la urmari...mi-e foarte greu. As vrea sa stiu daca intradevar sunt sanse sa scap fara cutit. Multumesc pt un eventual raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  13. IOANA Deci pina la urma Luciana a scapat de pitre sau nu?
    ca nu inteleg daca da care a fost tratamentul final prin care a scapat? Multumesc si astept un raspuns am o piatra de 14 mmcredeti ca pot sa incerc?

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum tosmai am baut 250ml ulei de masline extravirgine cu 250ml zeama de lamaie, 30min culcat pe partea dreapta. Astept efectele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Efecte: 1. pana seara diaree 2. nici un fir de piatra(sunt sanatos tun) 3. Chestii verzi niciuna (sper sa am bila).4. daca miros ulei de masline vomit si matele din mine 5. stare de somnolenta (2-3) ore dupa ingerare.6. Instalatia este unsa toata cu ulei de maslin, de la intrare la iesire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca doar ati baut uleiul de masline amestecat cu suc de lamaie, fara ca in prealabil sa fi consumat sucul de mere timp de 6 zile si apoi sarea amara dizolvata in apa, nu ati facut "curatarea" prezentata aici.

      Ștergere
    2. ��������

      Ștergere
  16. Buna,
    Pana la urma ai gasit o cale de a elimina piatra de la fiere ?

    RăspundețiȘtergere
  17. - pietrele la bila nu se pot elimina in stare solida , canalul avand 4mm.Cred ca am spus destul.., )))
    Nu riscati bocarea canalului care va pune viata in pericol.Pe unde ar putea iesi acele pietre din poza care au si 2 cm? Pe care canal?
    alea au nevoie de o deschidere a canalului de minim dimensiunea lor.Reclama de 2 lei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti perfecta dreptate. "Calculii" din poze nu sunt din vezica biliara sub nicio forma. Calculii cu diametru de max. 3 mm pot fi eliminati prin metode naturiste, dar cei mai mari ar putea bloca sfincterul Oddi cu complicatii serioase.
      Si eu am litiaza biliara; m-am informat despre aceasta si dupa ce am avut vreo 3 colici biliare serioase n-as indrazni niciun tratament naturis,t deoarece chiar si un calcul mic imi poate creea neplacerile despre care am vorbit mai sus.
      Daca ai avut deja cateva crize biliare, pregateste-te de operatia de colecistopatie deoarece basica ta fabrica pietre in continuare. Acesta este tristul adevar, restul este pura literatura.

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca acel canal ii de fier forjat? Ii de cupru, aluminiu? Din ce-i? Acel canal se dilata, ca-i carne, si mai sunt multi, foarte multi care au aliminat chiar pietre, din alea tari, colturoase si calcaroase. Aveti aici:
      http://rapcea.ro/2012/12/19/reteta-completa-de-eliminare-a-pietrelor-de-la-bila/

      Se face reclama la orice fel de rahat numai sa dai bani nu stiu cui, dezinformari, oameni care nu stiu dar scriu si nu mai stie omul ce sa faca. Eu aveam dureri de ficat si ficatul marit, nu puteam sa dorm pe partea dreapta de mult timp. Am facut o singura data tratamentul ala cu ulei de masline si suc de portocale, inainte am baut sare amara-sulfat de magneziu, si acum, a 3-a zi de la tratament, am dormit pe partea dreapta aseara fara pic de jena, ficatul nu ma mai doare. De eliminat am eliminat, ce? nu stiu, nu erau calculi, aratau asa, dar erau moi. Dar ca ma simt bine si ca pot manca ce vreau si nu mai am dureri asta v-o spun clar. Mai incerc in ianuarie iar, trebuie o data pe luna, vreau sa fac un an de zile lunar, si de data asta incerc cu suc de mere cu 6 zile inainte, poate elimin niste calculi. Omul la care blog v-am trimis nu are motiv sa minta, nu vinde nimic, nu face reclama la nimic, el va da reteta direct si va arata si poze si aveti si poate 1.000 de comentarii din care puteti citi si marturiile altora. Ma gandisem cam asa: daca fac totusi un blocaj biliar, exista riscul probabil, imi face operatie cu o sonda ceva care o baga pe canal si sparge piatra, dar macar nu-mi scoate bila nu, tot ii mai bine. Cititi ce scriu si oamenii de pe blogul respectiv, cred ca acolo este mai mult trafic si daca aveti intrebari, cred ca va raspunde chiar admin-ul.

      Ștergere
    3. am incercat si am ajuns la urgenta am fost operata laparoscopic acum sunt foarte bine la 2 sapt de la operatie mananc orice cu masura si am inceput si serv .NU INCERCATI e foarte periculos

      Ștergere
  18. De pe situl ekilibrium.ro am comandat si eu pachetul detoxifiant si deparazirar de 18 zile si am eliminat prin scaun tot felul de paraziti.. am ramas socata cat de puternic poate fi acest tratament format din tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare. Chiar merita investitia facuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Ne puteti spune cum v-ati simtit in timpul tratamentului, cum v-ati simtit dupa? Ma intereseaza si pe mine un astfel de tratament, dar ma intreb, se vad in scaun parazitii/viermii? Parca mi-e si frica sa fac un astfel de tratament daca asta se intampla. Normal, mai bine afara parazitii decat inauntru, dar totusi, am o retinere.

      Ștergere
    2. plina de enegie.. parca as fi baut intr-una energizante..! foarte bine ma simt... nici nu se compara cu celelalte tratamente din comert.. gen zentel (care afecteaza rau ficatul).. si multe altele. Acum i-am trimis surorii mele din Italia un pachet complet cu arginina si ornitina. Strangem bani si pentru un zapper professional.. deci mie mi se pare extraordinar..

      Ștergere
  19. piatra la fiere ( bila)
    1997 am fost diagnosticata du piatra 4mm si mal ( pereti ingrosati), in urma unei eco. la Fundeni. Am ajuns acolo deoarece aveam o cunostiinta la laborator in spital. Imi era rau si faceam febra cam de jumatate de an. Febra cam 37,4 max. Parca eram o curca pluata. Si dupa mari scandaluri cu mama, pentru ca nu voiam sa merg la doc. am cedat. Pe atunci aveam 30 ani. Eco. a scos in evidenta si faptul ca aveam un chist ovar dreapta de 2,5mm sau cm nu mai stiu. Pritena mea cind a vazut eco., gata hai la internare si facem o incizie colo una colo si ai scapat. Mie mi s-a rodicat parul maciuca in cap si dusa am fost. Dar ce sa fac? ca nu scapam de rau. De chist putin imi pasa daca nu ma durea. Si din una alta tot zgarmind peste tot( acum e bine, avem net,tot felul de reviste, etc),am aflat de acupunctura din o emisiune la tele7 ABC, unde o doctora spunea ca se trateaza multe boli cu acup. Gata, esti a mea. Dupa multe peripetii am ajuns in Valea Rosie spre Oltenita la dispensarul din sat unde era. Eu disperata prin noianul de babe care asteptau la coada, ma gindeam ca nu mai ajung la timp inapoi la tren.Intr-un final am reusit sa ajung la dr. si asa am aflat ca ea este din B. si ca vin la ea acasa la bloc. Pe atunci pe pacientii ei ii punea in propriile paturi din casa. Ce sa mai, dimineata la disp. la tara si seara acasa. Un adevarat om. O femeie mai mult decit dr.
    In 6 luni, cu 2 sedinte pe saptamina si tratament homeopat, am scapat de amindoua. Din prima sap. nu am mai avut greata si nici nu am facut febra. Dupa 6 luni eco. inapoi la Fundeni unde madam Mimi prietena mea spunea ca sunt nebuna ca incerc toate prostiile si ca am avut noroc. Analizele mele adica eco. le-am dat dr. pentru ca vroia sa scrie un tratat, nustiu, ceva de medicina, si alea erau dovezi clare.
    De-a lungul anilor am fost pe la ia cu tot felul de prostii...ma stie ca un cal breaz. Am dus toata familia si acolo unde s-a putut face ceva s-a facut cu succes.
    Nu cunosc alti medici cu acupunctura, nici nu am incercat vreodata, dar ea e minunata pentru toti care vin la ea. O cheama Simona Canache iar adresa si tel. sunt pe net, parca are si sait. Dar sa siti ca nu este un medic de fite, cabinetul ei acum este in casa soacrei, nu este cinestie ce lux, dar perfect curat. Acele sunt noi. Asta daca va e frica si e normal. In '97, statea cu oala pe foc si acele in cutii de inox si le fierbea de le gaseau draci. Trebuie sa intelegeti ca ea este medic generalist si specialist acup. si homeopatie. In primavara o sedinta costa 20 lei iar la toti ceilalti 40 lei. Oricum la cate minuni am vazut la ea de-a lungul timpului.......
    Eu am intrat aici intimplator, si ca atare de asta am dat atitea detalii deoarece nu stiu daca voi mai intra vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma numesc Gabriel D. si am citit articolul dumneavoastra si de asemenea comentariile. Vreau sa va informez ca tocmai s-a tradus in limba romana cartea lui Andreas Moritz "Scapa de pietre la ficat si fiere" ( http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=5453 ). Eu mi-am cumparat-o si am citit-o. Din cate am inteles, referitor la eliminarea tuturor pietrelor de la fict si fiere sunt necesare 8-12 purificari repetate ale ficatului folosind o cura asemanatoare cu cea pe care ati folosit-o dumneavoastra. Va inteleg perfect entuziasmul de la prima cura de eliminare a pietrelor si de aemenea este perfect explicabila dezamagirea de la enalizele pe care le-ati facu dupa aceea. Practic nu ati reusit sa eliminati toate pietrele ci doar o parte dintre ele. Conform spuselor lui Andreas Moritz din cartea sa odata ce ati inceput curele periodice pentru eliminarea pietrelor prin excelenta metoda care A DAT REZULTATE EXTRAORDINAR DE BUNE SI IN CAZUL DUMNEAVOASTRA CA SI IN CAZUL ALTOR PERSOANE (fotografiile facute de dumneavoastra sunt o dovada evidenta), este necesar sa continuati pana cand "la doua curatari succesive nu mai eliminati nici o piatra". In mod normal obtinerea acestei curatari complete a ficatului de pietre necesita 8 pana la 12 cure de eliminare realizate la interval de 3 saptamani sau o luna.
    Va doresc mult succes si perseverenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am terminat cura cu numarul 8 si este perfect adevarat pe informatiile Dr Moritz. Nu va pot povesti cate pietre am eliminat si cat progres am inregistrat de la o luna la alta.
      Sistemul limfatic se curata si cu o dieta adecvata, alcalina ,apa ionizata poti scapa de boli autoimune pe care medicina alopata le da nevindecabile ! (exact ca poliartrita reumatoida a DR Moritz ).

      Ștergere
    2. Va dau si linkul dar respecati l 100 % . Toti cei 3 din familia mea le au tinut si fara nici un risc.
      Nu mai incercati cu prostii si aveti incredere ca totul functioneaza :

      http://suntsanatos.ro/cure/procedura-de-curatare-a-ficatului-si-a-vezicii-biliare-dr-andreas-moritz.html

      Ștergere
  21. Multumesc mult pentru comentariu. Cartea este excelenta si din saptamana 4-10 februarie voi relua curatirile. O voi face in acea perioada deoarece pe 10 februarie este luna noua. Va voi tine la curent.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred ca e adevarat deoarece sucul de mere si grapefruit inmoaie pietrele asa ca ele pot iesi mai usor si nu se blocheaza

    RăspundețiȘtergere
  23. Am o intrebare . http://luciana-rawstyle.blogspot.com/search/label/Pietre%20la%20fiere%3B Ce e aici e dupa tratament sau inainte ca am cam intra in ceata.

    RăspundețiȘtergere
  24. BUNA ZIUA,
    IMI POATE RECOMANDA CINEVA UNDE POT MERGE CU MAMA MEA PT A FACE O ECOGRAFIE/RADIOLOLOGIE SAU CUM SE CHEAMA IN BUCURESTI.
    AM FACUT , SA ZICEM, ASA CEVA LA UN SPITAL DINTR-UN ORAS DIN TARA,IAR SOLUTIA DATA A FOST OPERATIA.DUPA ACEASTA MAMA MEA A NERS SI LA MEDICUL EI DE FAMILIE.
    ACESTA A CONSULTAT-O PRIN APASARE IN ANUMITE ZONE, DAR NU A AVUT NICIO REACTIE DESI SUSTINE MEDICUL DE FAMILIE CA TREBUIA SA O DOARA.
    A MAI INTREBAT-O SI DACA ARE ANUMITE SIMPTOME, DAR MAMA I-A SPUS CA NU LE ARE.
    IN CELE DIN URMA MEDICUL DE FAMILIE I-A RECOMANDAT SA MEARGA IN ALTA PARTE SA MAI FACA O ECOGRAFIE/RADIOLOGIE.
    ASADAR DACA EU TOT LOCUIESC IN BUCURESTI AS VREA SA MERG UNDEVA AICI CU DANSA.
    ASTEPT RASPUNSURI. VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  25. buna ziua..eu am fost diagnostivata cu pietre la fiere si rinichi.doctorul a spus ca trebuie sa ma operez de cele de la fiere.Eu locuiesc in italia si nu stiu cum sa fac rost de tratamentul de detoxifiere.As incerca!mentionez ca am inceput sa am dureri intr un fel..si junghiuri ma tine la respiratie!As dori un sfat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa incepeti cu o deparazitare (cuisoare, nuc negru si pelin), apoi sa faceti o curatire a rinichilor, iar abia dupa ce scapati de pietrele la rinichi sa faceti si curatirea ficatului si a fierei. Din cate stiu puteti comanda produsele si in Italia (de aici din Romania, daca nu le gasiti si acolo). Oricum, daca aveti pietre la rinichi sa nu incepeti cu curatirea ficatului, pentru ca se pot agrava problemele cu rinichii. Multa sanatate!

      Ștergere
  26. Buna ziua. Am nevoie si eu de un sfat. am facut eco in urma unor dureri groaznice si mi s-a spus ca am pietre de aprox 1 cm la fiere iar una mai mica a pornit spre canalul coledoc, iar la fiecare criza risc chiar sa-l blocheze. momentan iau formula 4 homeopata de la dr Jurj, insa vreau sa stiu daca pot face si altceva sa nu mai am crize. mi-e frica sa nu intru in operatie de urgenta deoarece momentan alaptez, de 2 luni si as vrea sa o mai fac pana la un an, daca ma ajuta Dumnezeu. ce sfat puteti sa-mi dati? Doamne ajuta. Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regim fara grasimi, de niciun fel, pana la terminarea alaptarii, dupa care curatirea dupa metoda Hulda Clark sau Andreas Moritz

      Ștergere
  27. de ce nu iti schimbi titlul? induci lumea in eroare! trebuia sa fie ''cum NU am scapat de pietre''

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eu am avut o piatra la fiere de 1 cm acum 1 an si doua luni dar DUMNEZEU MI-A AJUTAT SA SCAP FARA OPERATIE ; am sa va spun cum : 5 kg. de sfecla rosie , se taie capetele se spala foarte bine si se pune la fiert intr-o oala de 10 kg ; de cand incepe sa fiarba se lasa 3 ore la foc mic , cu capac ; apoi ZEAMA care ramane se pune in sticle si se pune la frigider ; apoi in fiecare dimineata se bea o jumatate de cana pe stomacul gol si apoi se mananca . Am mai lua ceai de la firma Fares pentru fiere si rinichi , si ROWACHOL capsule , de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de mancare .CEL MAI IMPORTANT ESTE SA CREDETI CA ACEST TRATAMENT VA AJUTA SI GANDIREA POZITIVA , RUGACIUNEA SI IN PRIMUL RAND CA DUMNEZEU FACE MINUNI , LA MINE A FACUT . Cu foarte multa perseverenta si rabdare .DOAMNE AJUTA-VA . [ Vara cand nu am gasit sfecla la piata , mi-am facut rezerve , si am pus sticle in congelator ] Va doresc succes .P.S sfecla fiarta se consuma ca si salata , se da prin razatoare se pune sare , otet si chimen . Cristina . SUCCES .. O ZI BUNA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cat timp ati facut cura cu sfecla rosie pana a dat rezultate? Ati reluat-o apoi dupa un anumit interval de timp? Ms

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru reteta.

      Ștergere
    3. Daca ai deja pietre la rinichi, medicul te poate sfatui sa renunti la consumul de sfecla rosie. In plus, sfecla rosie creste concentratia de oxalati din urina, ceea ce poate duce la formarea de noi pietre la rinichi.Daca ai tensiunea ridicata, acest efect este unul pozitiv. Insa daca tensiunea ta este joasa sau fluctuanta, trebuie sa ai grija. Sfecla poate cauza scaderi bruste ale tensiunii arteriale atunci cand este inclusa in dieta zilnica, din cauza cantitatii bogate de nitrati continuta.Daca ai deja probleme cu glicemia, trebuie sa iti reduci consumul de sfecla rosie. Sfecla rosie are un indice glicemic ridicat, de aceea este cel mai bine sa o eviti cand stii ca ai probleme.Sfecla rosie este bogata in fier, magneziu, cupru si fosfor. Un consum ridicat al acestor metale poate duce la acumularea acestora la nivelul ficatului, afectandu-l grav.Sfecla rosie poate scadea nivelul de calciu din corp. In plus, poate agrava bolile de rinichi.Contine nitriti si nitrati.

      Ștergere
  29. Buna ,cum ai procedat ,etapele,si cat a durat,eu am facut ecograf si imi apare ca am multe si mici,le-am facut pe timpul sarcini,si nu prea imi vine sa ma operez,fetita acum are 8 LUNI crize nu am facut decat 2 cu dureri mari in perioada sarcini,de atunci nu am mai facut crize,astept raspuns sincer,am 30 de ani si nu as vrea operatie daca se poate elimina si natural astept raspuns,multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca alaptati, nu ar trebui sa incepeti nicio detoxifiere. Daca nu mai alaptati atunci aveti sanse mari sa scapati de pietrele de la fiere cu aceasta cura, pe care este bine s-o faceti lunar cand luna este in descrestere si s-o repetati pana cand nu mai apar pietre de loc. Multa sanatate!
      Cu drag,

      Ștergere
    2. Buna ziua,
      Luciana, as dori si eu cateva amanunte: de unde ai comandat cartea Huldei Clark,de unde ai procurat cele necesare detoxifierii si care sunt pasii ce trebuiesc urmati apoi? Am 2 pietre de 21 si 13 mm, crezi ca pot incerca tratamentul urmat de tine, oare pot scapa de operatie? Si eu sunt adepta stilului raw si as vrea sa incerc si pe cale naturala eliminarea pietrelor.

      Astept raspunsul tau.
      Multumesc, Flory

      Ștergere
    3. http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2776 - de aici am comandat cartea. Ai toate sansele sa scapi de ele fara operatie. Eu am mai adaugat si ceaiul de limba cerbului luat de la "ceaiurile Bonchis" http://aroma-plantelor-bonchis.ro/plante-medicinale/ceai-limba-cerbului.

      Ștergere
    4. https://kupdf.net/download/vindecarea-tuturor-formelor-de-cancer_5a67ad65e2b6f5945400356f_pdf si https://kupdf.net/download/scapa-de-pietre-la-ficat-si-fiere_58aedbfd6454a7626ab1e901_pdf

      Ștergere
  30. În cartea sa, Andeas Moritz recomandă în mod special ca această detoxifiere să nu se facă fără hidroterapia colonului înainte şi după procedură.
    Cum aţi rezolvat acest aspect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut o singura data hidrocolonoterapie, la Bucuresti, in rest - clisma.

      Ștergere
  31. Ce rezultate mai ai Luciana cu protocolul de eliminare? Ai reusit sa scapi de pietrele de la fiere?Si eu am incercat acum 2 zile prima data dar fara a tine regimul cu suc de mere.cine a avut rezultate cu eliminare de petre ne poate confirma? Sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Atat mie, cat si mamei mele ne-au zis mai multi medici ca daca ne vor pleca pietrele de la fiere vom ajunge de urgenta in operatie. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa va consultati cu cativa medici inainte de a incepe orice terapie!

    RăspundețiȘtergere
  33. Medicina alopata, in acest moment nu considera ca exista tratament eficient pentru a scapa de pietrele la fiere (cel putin asa mi-au spus cei cativa medici pe care i-am consultat in ultimul timp); recomanda doar operatia de extirpare a vezicii biliare. Pentru mine aceasta nu este o optiune, decat daca mi se blocheaza canalul coledoc. In rest, sa stiti ca eu continui curatirile lunare. Saptamana viitoare voi mai face una. Sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  34. reclame , reclame, reclame, dar nimic concret!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Luciana , inca mai incerci aceasta metoda de eliminare !?
    Am avut tentativa anul trecut , nu am finalizat pt a am citit ce postasei tu aici !...azi sunt in a3a zi de post si suc de mere..nu stiu daca voi finaliza de teama blocarii coledocului cu acel calcul de 1,4 cm pe care il posed :(
    te rog sa imi spui daca ai facut curatirea luna aceasta , dupa cum scriai anterior ! Tu ai inteles ca fie nu iese din vezica edeloc fie se elimina ? sau crezi ca exista riscul major de blocare in canal ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  36. Luna aceasta am facut a 6-a curatire. Mie nu mi-e teama ca se va bloca coledocul, pentru ca, asa cum scrie Andreas Moritz, sucul de mere inmoaie pietrele iar sarurile Epsom largesc canalul coledoc, permitand eliminarea pietrelor. Moritz se bazeaza pe o vasta experienta, la fel si Hulda Clark. Din cate spun ei, nu au avut nici macar un caz caruia sa i se blocheze coledocul in timpul unei curatiri. Eu voi continua pana cand nu voi mai elimina nicio piatra in timpul unei curatiri. Oricum, nu voi repeta ecograful pana in acel moment. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  37. Deci nu ai repetat ecograful desi ai mai facut curatiri ...ar fi o veste f buna pt mine sa stiu ca nu mai ai calculul !
    Multumesc , daca tu ai facut de atatea ori si nu ai avut probleme , o sa fac si eu !
    te rog sa imi spui daca ai vazut reteta aceasta imbunatatita , apare pe blogul lui mihai rapcea , acolo se recomnda in plus folosirea a2 mamaligi fierbinti , aplicate pe partea dreapta ! ai incercat si asa ?

    http://rapcea.ro/2012/12/19/reteta-completa-de-eliminare-a-pietrelor-de-la-bila/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun de unde sa incep:punctul 1 am incercat metoda si nu stiam ca am fierea strangulata din nastere(clepsidra) duminica la urgente la ecografie aveam o piatra intre 3-4 mm si una urita de 8mm luni seara de la ora 18 mam apucat de tratamentu asta naturist , va pot spune ca am dormit pe veceu toata noaptea iar a dou azi am scos verdeata aia murdara pin aau inceput sa iasa curate , a dou azi ma usturat tot stomacu nu mai puteam , dupa care in urmatoarea zi am fost sa fac ecografie iar sa vad sa ma conving acum aveam pietricele mai multe de 2,2mm deci nu leam eliminat din causa ca bila e strangulata din nastere ea nu functioneaza ca una normala probabil la cei care o au normala functioneaza , medicul de familie mi adat un tratament cu ceai homeopat si niste pastile pentru eliminare a pietelor o sa revin peste o luna dupa ce fac iar ecogafie. sper sa ajute ceea ce am relatat deci inc aodata nu incercati metoda daca aveti fierea strangulata adica tip clepsidra pentru ca pot aparea complicatii te poti trezi mort.doamne fereste mie mi sa spus ca am avut noroc chior. se pot elimina pietrele prin ceaiuri si regim alimentar si pastile speciale pentru asaceva dar nu leacul asta babesc. e prea riscant. am fost entuziasmat ca scap de cutit deasta am incercat acum nu cred ca as mai repeta +ca ma doare fundul de parca zici ca mi-a traso unu o luna intreaga nonstop . deci vedeti inca odata daca aveti fierea strangulata din nastere tip clepsidra nu incercati asaceva e foarte riscant . scuze de gramatica dar am scris in graba.

      Ștergere
    2. Si eu am colecistul septat, totusi citesc cometariul dvs in care spuneti ca nu este recomandat acest tratament naturist, si imediat dupa aceea mentionati ca DR v-a dat un tratament cu ceai hopeopat si "niste pastile pentru eliminare a pietrelor". Mi se pare ca ceva nu se leaga. Nu merge cu sare amara, ulei si lamaie, dar merge cu ce va prescrie Dr.?

      Ștergere
  38. sa ridice mana cati au ajuns la urgenta in urma tratamentului, inclusiv , eu !!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu am bout intr-o seara 2 litri de ceai de roinita si a doua zi am eliminat piatra de la rinichi.....dar nu am stiut treaba asta pana cand la urgente mi-au facut eco si mi-au spus ca tocmai eliminasem piatra .......cu siguranta exista metode de eliminare ale pietrelor si fara a lua tot felul de prostii...

    RăspundețiȘtergere
  40. nu stiu ce sa zic...atatea pareri pro si contra...cert este un singur lucru durerile sunt groaznice si nu putem sa rezistam asa...incercam orice pana la operatie....chiar si ceaiuri detoxifieri..orice.dragii mei multa sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu am facut aproape aceeasi tehnica (fara sare amara) a dr Moritz acum vreo 15-16 ani si am eliminat o groaza de pietre dar doctorul mi-a spus ca sunt de la ulei si zeama de lamaie. Totusi la ecograf nu mai erau (facusem inainte si stiam sigur ca aveam fierea plina). Una singura pacatoasa de vreo 2 cm a ramas si de atunci ma chinui cu ea pentru ca mi-e frica sa repet tehnica deoarece am avut dureri foarte mari (probabil se intepenisera pe coledoc, caci mamaliga fierbinte nu dilata suficient coledocul)Acum cred ca sarea amara este cheia si etapa pregatitoare de 6 zile cu suc de mere. Ma simt destul de obosit, dupa masa am o stare de moleseala, capul greu, un tiuit in urechi mai nou, vedere tulbure uneori, nu prea am chef de activitati fizice (toate din cate am citit de la o fiere bolnava si/sau ficat) Eu am aflat recent de un ceai recomandat de pr. Arsenie Boca din limba cerbului (navalnic)care dizolva calculii biliari si astfel pot fi eliminati lent si fara riscuri fiind transformati in nisip. Evident la golirea fierei prin stimularea contractiilor se poate ultiliza clasicul ulei de masline cu zeama de lamaie cu conditia ca piatra sa inceapa incet incet sa se dizolve cu acest ceai. As vrea sa fac tehnica dr Moritz pentru ca din cate simt e ceva de-a dreptul uluitor. Este mai mult decat o simpla scapare de pietre, este de fapt revizia intregului metabolism al corpului in care rolul central il are ficatul si fierea. Cred ca aproape toate bolile isi au originea in dereglarea ficatului. Nimic nou sub soare, dr Max Gerson trata pacientii de cancer si multe alte boli zise incurabile inca de acum 60-70 ani, prin restaurarea ficatului fata de majoritatea medicilor de atunci ca si de acum care trateaza boala la modul simptomatic, adica tintesc pe organul in cauza bolnav neacordand atentie aproape deloc reechilibrarii metabolice care are ca punct central ficatul si vezica biliara. Deocamdata ma mai documentez, in paralel beau niste ceaiuri si suc de mere cu ridichi negre sa ma pregatesc. Toate bune !

    RăspundețiȘtergere
  42. Am reusit sa fac procedura. Am eliminat cca 400 de pietre din colesterol din care vreo 200 peste 1 cm. Nu doare absolut deloc dar trebuie respectat tot ce scrie Andreas Moritz in cartea sa. Saptamana pregatitoare este fff importanta din cate mi-am dat eu seama. Eu chiar am baut mai mult suc de mere, am luat si 3 linguri de zeama de lamaie dimineata cu 30 min inainte de masa si am baut si ceai de musetel. Toate acestea inmoaie calculii si pregatesc ficatul si vezica biliara pentru "operatia" care urmeaza.Sunt multumit, imi pare ca sunt alt om, aceasta tehnica este o noua sansa la viata. Succes tuturor, am sa o fac pana golesc ficatul de toate relele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Gianino, nu imi este clar cum ai numarat atatea sute de pietre.Daca am considera doar 200 de pietre de cca un cm.din cele 400 despre care vorbesti, rezulta un volum de 200 de cm cubi adica echivalentul unui cub cu latura de cca 6 cm. Nu este cam prea exagerat(repet, am luat in calcul doar 200 de pietre despre care vorbesti)? Ai mai facut vreo ecografie?

      Ștergere
  43. Am 6 zile de cand am eliminat vreo35 de pietre de dimensiuni diferite ...de la aprox.17mm pana la 4-5mm.vreau sa repet operatiunea pana nu se mai elimina nimic.Prin sarea amara se largeste canalul coledoc pana la 3cm.In plus sucul de mere inmoaie pietrele asa incat se elimina fara probleme.Eu mi-am pus problema astfel;daca recomandarea medicilor e doar operatia atunci se merita sa -mi dau o sansa.acum sunt f increzatoare.Daca a mers o data va merge si de 2,3,4,10ori

    RăspundețiȘtergere
  44. http://www.scribd.com/doc/182422768/Scapa-de-pietre-la-ficat-si-fiere-Andreas-Moritz

    RăspundețiȘtergere
  45. Am citit aceasta metoda pe mai multe situri si am vorbit cu un medic! Mi s-a spus ca este o metoda drastica si datorita sarii amare dozate cu linguritza pot aparea probleme la inima sau chiar decesul! Nu am gasit decat in engleza despre reactiile adverse ale sarii amare:
    http://cancer.dartmouth.edu/pf/health_encyclopedia/d00468a1
    Eram pe punctul de a ma apuca de aceasta detoxifiere pana cand medicul mi-a spus ca exista un risc destul de mare! Eu voi merg pe regim alimentar corect, iar ficatul se va curata in cativa ani, exact asa cum s-a si intoxicat de neglijenta alimentara! Ca sa nu ii spun regim alimentar, il voi numi mod de viata! Sper ca articolul din link sa va ajute pe cat mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  46. Luati o piatra dintr-o vezica biliara scoasa prin operatie si bagati-o in suc de mere, suc de lamaie, ulei de masline, saruri si veti observa ce se intampla. Nimic. Din punct de vedere chimic, niciuna dintre subtantele folosite in asa zisele metode de dizolvare a pietrei de la fiere nu pot face asta. Exact cum s-a mai scris prin comentarii tot ce faceti e sa fortati vezica biliara ce varsa bila cu sau fara pietre cu riscul enorm de a bloca coleductul.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  47. am o intrebare, daca am colecistul scos dat vreau sa-mi fac detoxifierea ficatului, pot sa aplic aceasta metoda? V-am citit pe toti dar nimeni nu a facuta asta. Din cartea lui Andreas Moritz am inteles ca putem sa aplicam metoda lui si daca avem scos colecistul. Este chiar la inceputul cartii, in Introducere o fraza 'Putin conteaza daca esti laic, medic, om de stiinta sau persoana careia i-a fost eliminata vezica biliara si prin urmare, consideri ca esti lipsit de pietre. Rezultatele curatirii ficatului vorbesc de la sine".
    Astept raspuns, idei, informatii.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  48. Este cineva pe aici care de la sucul de mere sa faca un fel de diaree? Zic "un fel" pt ca imediat dupa suc (ce-i drept l-am baut pe tot o data) incep senzatii prin stomac + intestine si imediat ma duc la toaleta. Si ma tine pe toaleta pana cand iese lichid. Si gata. Am inteles ca persoanele sensibile pot pati asa ceva....dar nu stiu daca asta inseamna ca pot sa continui cu tratamentul sau sa ma opresc aici.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ziua buna ,da reteta pt. detoxifierea ficatului a bile ,cu ulei de masline si lamaia ,este foarte buna rapida dar si foarte dura si potin riscanta ,datorita pietrelor care se pot opri ,,pe canalele de evacuare ,,am obtinut rezultate foarte bune dar mai lente cu ceai de Navalnic planta in sine este miraculoasa ,dar trebuie consumata doar verde ,pierde pana la 2/3 din proprietati prin uscare ,vestea buna este ca am frunze verzi ,contactati-ma la tel:0758796397Baile Herculane ,pot sa trimit colet la cine doreste .De mentionat ca Navalnicul (Limba Cerbului ) se consuma in combinatii cu alte plante ,pt. a marii efectul ,pt pietre la fiere si rinichi ,purificarea ficatului ,se combina cu GHIMBIRUL si se consuma un litru de ceai pe zi in prima parte a zilei ( din experiente ... pot sa va spun ca bolnavii au rarit cafeaua ,ba chear au renuntat la cafea ,planta fiind verde este foarte tonica,energizanta )panta se poate consuma si verde la salate ,are un gust placut.

    RăspundețiȘtergere
  50. Stiti cum se spune ca organismul trebuie sa functioneze ca ceasul ptr a nu mai produce pietrele respective.
    Tratamentul ptr bila este acelasi ca si ptr ficat si anume:
    -esenzialle forte
    -redigest
    -liv 52
    cand terminati cutia de esenzialle se mai ia inca una
    Intotdeauna in tratamentele naturiste se bea ceaiul de salvie ptr reglarea glandelor, nu veti obtine vindecarea daca glandele nu lucreaza ca ceasul
    Cine are gastrita, crampe pe intestine, sindrom de colon iritabil trebuie sa isi faca tratamentul cu argila de baut, ptr ca multe probleme ale ficatului si bilei pornesc de la o dereglare a sistemului digestiv, cu argila puneti la punct problemele enumerate mai sus , regleaza si glandele chiar si ciclul menstrual, rinichii ii trateaza ca prin minune daca nu s-a ajuns la dializa, elimina pietrele de la rinichi, si va scapa si de reumatism.

    RăspundețiȘtergere
  51. Dragilor, uitati peste ce articol am dat tot incercand sa ma informez despre acest subiect. O sa impart articolul in doua. Este prea lung si nu.l accepta.


    Un articol scris de un anumit Mihai Rapcea acum 6luni a avut mare trafic si a dus la un numar mare de practicanti a unei metode "naturiste". 

    Nu am scapat de indoiala nici dupa ce am citit comentariile articolului respectiv. 

    Tema articolul este "metoda naturala de a scapa de pietrele de la rinichi". Acest articol a readus la viata un mit vechi, dar va rog sa cititi mai jos unde am incercat sa traduc un articol publicat de oameni de stiinta in 2005.

    Am dat de acest articol care a luminat indoiala si a clarificat lucrurile, publicat de catre chimistul Christian W Seiss si doctorul gastroenterologist Jim Brooker. 


    "O pacienta (40ani) a fost internata in regim ambulatriu la clinica cu dureri recurente severe dupa consum de alimente bogate in grasimi. Prin ecografie abdominala s-au gasit mai multi calculi biliari de dimensiuni 1-2 mm depozitati in vezica biliara.

    Recent isi "curatase ficatul" printr-un regim oferit de catre un homeopat. Acest regim consta in consum mare de suc de mere si legume, fara mancare, apoi ingerat 600ml de ulei de masline si 300ml suc de lamaie dupa cateva ore. Aceasta activitate a promis si a indus o trecere nedureroasa prin rect a mai multor "pietre" semi-solide verzui la primele ore ale diminetii urmatoare. Dansa le-a colectat, inghetat si le-a adus la clinica pentru teste de laborator.

    "pietrele" verzi, semi-solide, eliminate prin rect (imaginea de sus) 

    calculii biliari extrasi prin operatie chirurgicala (imaginea de jos)


    Examinarea microscopica a pietrelor aduse de catre pacienta noastra au aratat ca structura lor nu este cristalina, ba mai mult, s-au topit dupa zece minute petrecute in temperatura de 40°C. In urma examinarii chimice a acestora, s-a demonstrat ca acestea nu au in continutul lor nici colesterol, nici bilirubina, nici calciu. Metoda traditionala de extragere a lipidelor din fecale a indicatca aceste "pietre" contineau acizi grasi care necesita hidroliza acida pentru a acizii grasi liberi, inainte de extractia cu eter. Acesti acizi grasi au reprezentat 75% din materialul original.














    RăspundețiȘtergere
  52. Partea a doua:

    n urma unor experimente chimice, s-a constatat ca prin amestecarea a unui volum egal de acid oleic (componenta principala a uleiului de masline) si suc de lamaie, se produc bilute semi-solide, albicioase, in urma adaugarii unei cantitati mici de solutie de hidroxid de potasiu. Dupa uscarea in aer liber, la temperatura camerei, aceste bilute au devenit destul de solide si tari.

    Prin urmare concludem ca aceste pietre verzui, eliminate in scaun, au rezultat din actiunea lipazelor gastrice prin trinitroglicerina simpla si mixta care e formata din uleiul de masline, obtinandu-se acizi carboxilici cu lant lung (in principal acid oleic). Acest proces a fost urmat de catre saponificarea in micelii insolubile de dimensiuni mari de carboxilati de potasiu (sucul de lamaie contine o concentratie mare de potasiu) sau "pietre de sapun".

    Pietrele descoperite la ecografie au fost extrase prin interventie chirurgicala.

    Pe internet se pot gasi o multitudine de site-uri de sanatate care promoveaza acest regim numit "spalare a vezicii biliare" sau "curatarea ficatului". Unele au citat o scrisoare Corespondenta publicata in Lancet legata de acest subiect. Regimul de o zi consta in o noapte de post negru, mancat de mere dimineata, pe timpul zilei consumat doar ceai de plante, iar seara un amestec de unei de masline cu suc de lamaie proaspat. Patientii sunt instruiti sa stea intinsi pe partea dreapta (alte site-uri spun ca pe partea stanga). Este pretins ca dimineata urmatoare se vor elimina calculii prin scaun.

    Am demonstrat ca aceste regimuri de spalare/curatare pentru expulzarea de calculii biliari este un mit. Iar afirmatiile facute de catre unii sunt inselatoare. Aparitia unei scrisoari publicate intr-un jurnal consfintit a fost utilizata de ceva timp pentru a confirma aceste practici, iar consemnarea trebuie redresata acum.

    Declaram ca nu avem nici un conflict de interese."

    Sursa: http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(05)66373-8/fulltext#






    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi asa, cum de se ajunge la a nu mai elimina pietre (dupa N proceduri), in conditiile in care se folosesc aceleasi "ingrediente"?

      Ștergere
  53. Asa suna articolul. Se pare ca se elimina pietre, dar nu cele care ar trebui. Sau printre zecile de pietre "false" o fii una, doua adevarate.
    Oriunde ar sta adevarul eu zic sa luati in calcul si riscurile asociate. Avem o singura viata si trebuie s-o pretuim.
    MULTA SANATATE!

    RăspundețiȘtergere
  54. Nutritie24.ro, produse Herbalife pentru o alimentare sanatoasa, produse pentru slabit, suplimente alimentare, produse pentru imunitate, gustari sanatoase, detoxifierea organismului, shake-uri energizante.
    Pentru comenzi si pentru mai multe detalii accesati http://www.nutritie24.ro

    RăspundețiȘtergere
  55. Un remediu eficace pt. eliminarea calculilor de la fiere ,ficat si rinichi ,este NAVALNICUL (LIMBA CERBULUI ),planta studiata ,se pare si de catre Hipcrate si recomandata cu mare succes si de catre parintele Arsenie Boca .
    Din NAVALNIC se face ceai verde ,prin uscare isi pierde pana la 2/3 din proprietati ,este foarte bun la gust ,se recomanda si pt.copii copii mici ,cititi mai multe detalii pe net…
    Am frunze verzi de LIMBA CERBULUI -Baile Herculane si trimit colet in toata tara 0758796397

    RăspundețiȘtergere
  56. @Anonim18 aprilie 2014, 00:18
    Din cartea dr Moriz:
    "Căutaţi în scaun pietrele de culoare galben-maronie sau/şi albă. Acestea sunt mai grele şi este posibil să se scufunde în apă, împreună cu materia fecală. Este vorba de pietrele biliare care sunt calcifiate, întărite, şi care conţin substanţe toxice grele şi un anumit procent de colesterol. "
    In mod sigur persoana care a dus pietrele la analiza nu le-a cautat pe cele calcifiate.

    RăspundețiȘtergere
  57. @Anonim18 aprilie 2014, 00:18
    Din cartea dr Moriz:
    "Majoritatea pietrelor biliare sunt de culoare verde (ca la bobul de mazăre) şi vor pluti la suprafaţa apei, deoarece sunt formate din lichidul biliar (fiere). Pietrele au diferite nuanţe de verde, uneori de un verde intens şi pot avea strălucirea unor pietre preţioase. Această culoare este dată doar de fierea din ficat. Mărimea, culoarea şi forma pietrelor biliare este diferită. Pietrele de culoare deschisă sunt cele mai recente („tinere”). Pietrele de culoare închisă (mergând până la negru) sunt cele mai vechi. Unele sunt de mărimea unui bob de mazăre sau mai mici, altele însă pot atinge mărime de 2-3 centimetrii în diametru. Este posibil ca după o singură procedură să eliminaţi mai multe duzini, până la sute de pietre de diferite mărimi şi forme.

    Căutaţi în scaun pietrele de culoare galben-maronie sau/şi albă. Acestea sunt mai grele şi este posibil să se scufunde în apă, împreună cu materia fecală. Este vorba de pietrele biliare care sunt calcifiate, întărite, şi care conţin substanţe toxice grele şi un anumit procent de colesterol. Poate pietrele de culoare verde sau galbene sunt moi precum plastelina, datorită acţiunii sucului de mere. (Căutarea aceasta poate fi un pic cam „neplăcută”, dar cred că această neplăcere poate fi învinsă de curiozitatea de a vedea cu proprii ochi ce anume aţi eliminat. Este poate aici recomandabil ca în loc de closet să folosiţi o oală de noapte.)"

    In mod sigur persoana care a dus pietrele la analiza nu le-a cautat pe cele calcifiate.

    RăspundețiȘtergere
  58. Din cartea dr Moriz (continuare)
    "De asemenea este posibil ca în apa din closet să plutească la suprafaţă un strat de spumă albă sau galbenă. O astfel de spumă constă din milioane de cristale de colesterol, cristale de formă ascuţită şi deci care pot cauza răniri (sgârieturi sau chiar tăieturi) ale căilor biliare. Tocmai de aceea este important ca şi aceste microcristale să fie eliminate.

    Încercaţi să evaluaţi cantitatea de pietre eliminată. Pentru a elimina pe termen îndelungat inflamaţiile, alergiile, durerile de spate şi multe alte probleme de sănătate sau eventual a preveni viitoare probleme de sănătate, este necesar să eliminaţi toate pietrele. Pentru aceasta sunt necesare cel puţin 6 astfel de proceduri de curăţare, care pot fi efectuate într-un ritm de una pe lună. (În orice caz nu mai frecvent de una la 2-3 săptămâni, cu alte cuvinte, trebuiesc cel puţin 2-3 săptămâni de pauză între două proceduri). Dacă nu puteţi respecta acest ritm, nu este rău dacă lăsaţi mai mult timp între două proceduri. Ceeace este însă important este ca o dată începută acţiunea de eliminare a pietrelor, ea să fie continuată până ce la două proceduri consecutive nu veţi mai observa eliminare de pietre. Poate fi mai neplăcut pentru ficatul Dvs. ca timp de 3-4 luni să îl lăsaţi doar „pe jumătate curăţat”, decât să nu îl curăţaţi deloc!

    Ficatul va funcţiona imediat după curăţare cu mult mai bine iar Dvs. veţi remarca o rapidă îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Eventualele dureri vor ceda repede, vă veţi recupera energetic şi veţi avea un spirit mai clar.

    Totuşi timp de câteva zile este posibil ca pietrele din regiunile intrene ale ficatului să migreze luând locul celor eliminate, ceea ce poate face ca unele simptome să recidiveze. Şi este posibil ca astfel să fiţi dezamăgiţi după câteva zile de bună-stare fizică. (Tocmai şi de aceea este necesară efectuarea a cel puţin 6 astfel de proceduri în serie). Totuşi capacitatea de regenerare şi recuperare a ficatului se va îmbunătăţii simţitor şi astfel acest extrem de important organ va funcţiona mult mai eficient."

    RăspundețiȘtergere
  59. Din cartea dr Moriz (continuare)

    "Atâta timp cât încă mai sunt prezente mici pietre care pot migra din canalele biliare mici în cele mari şi astfel pot duce (prin coagulare între ele) la formarea de noi pietre mari, simptome precum durerile de cap, spate sau urechi, dificultăţile de digestie, balonările, iritabilitatea şi excitabilitatea pot reveni, chiar şi dacă, desigur, într-o formă atenuată.

    Atunci când în urma unei proceduri de curăţire nu mai sunt eliminate pietre (ceea ce de regulă se petrece dup 6-8 proceduri, dar uneori este posibil chiar după 10-12, de la caz la caz), puteţi să consideraţi că ficatul Dvs. este sănătos şi eliberat de pietre. După aceasta este de recomandat ca o procedură de curăţare să fie efectuată la fiecare 6 luni, deci de circa 2 ori pe an, cu scop preventiv. Fiecare astfel de procedură de curăţare va revitaliza ficatul şi-l va elibera de toxinele care se adună inevitabil în el.

    De remarcat: Nu efectuaţi niciodată o procedură de curăţare atunci când suferiţie de o boală acută, fie ea chiar şi un simplu guturai. Mai întâi eliminaţi starea acută de boală, şi de abea după aceea puteţi efectua o procedură de curăţare. Suferiţi însă de o afecţiune cronică, atunci procedura de curăţare este cu atât mai recomandabilă, având în vedere că o curăţare a ficatului este cel mai bun lucru pe care-l puteţi face pentru Dvs. într-o astfel de situaţie."

    RăspundețiȘtergere
  60. Din cartea dr Moriz (continuare):
    "Indicaţii importante; a se citi cu mare atenţie!
    Curăţarea ficatului este una dintre metodele cele mai valoroase şi eficiante pentru recuperarea stării Dvs. de sănătate. Procedura este lipsită de riscuri, atâta timp cât se respectă riguros condiţiile prezentate mai sus. Nu efectuaţi o astfel de procedură „din auzite”, din cele ce v-au fost povestite de vreun prieten sau vreo cunoştinţă.

    Este posibil ca în procesul de eliminare a pietrelor biliare, unele dintre acestea să rămână în colon. Acest lucru poate fi uşor remediat cu ajutorul unei terapii hidro-colon, cel mai bine efectuată la un cabinet medical, sau al unei clisme. O astfel de „splare” a colonului este recomandabil a se face la 2-3 zile după procedura de curăţare. În cazul în care aceste pietre nu vor fi eliminate, se poate ajunge la o inflamaţie, infecţie, la dureri de cap şi/sau burtă, etc. Aceste pietre pot, pe termen îndelungat, constitui focare de toxicitate. Cel mai bun lucru este să fă fie efectuată o terapie hidro-colon de către un terapeut specializat. În cazul în care nu este posibil acest lucru, în dimineaţa zilei în care aţi hotărât să faceţi o clizmă, beţi un pahar de apă caldă în care aţi diluat o linguriţă de sare amară."

    Nu faceti tratamentul superficial sau pe jumatate!

    RăspundețiȘtergere
  61. Din cartea dr Moriz -Scapa de pietre la ficat si la fiere (va sfatuiesc sa o cumparati-se poate comanda pe net si vine a doua zi)
    "Senzaţie de greaţă pe parcursul curăţării
    Dacă aţi respectat întocmai indicaţiile pentru pregătirea procedurii şi procedura propriu-zisă, atunci nu trebuie să vă faceţi griji în cazul în care nu vă veţi simţi tocmai bine în această preioadă. Chiar dacă aşa ceva se întâmplă rar, se poate totuşi ca pe parcursul nopţii în care efectuaţi eliminare să fie nevoie să vomaţi sau să vă fie greaţă. Aşa ceva se întâmplă de obicei datorită forţei cu care fierea din vezică sau pietrele sunt eliminate, ceea ce face ca uleiul de măsline să fie „împins” înapoi în stomac, fapt ce cauzează o stare de greaţă. Într-un astfel de caz este posibil ca fenomenul de eliminare a pietrelor să nu fie resimţit ca o deurere înţepătoare, ci ca o trecere (un pasaj) lină, blândă.

    Pe parcursul celor 12 curăţări pe care mi le-am efectuat mie (este vorba despre autor – Dr. Andreas Moritz) mi s-a întâmplat să am o noapte rea, în care am vomat relativ mult din amestecul cu ulei de măsline, dar totuşi eliminarea pietrelor a fost la fel de eficientă ca şi în celelalte cazuri (uleiul de fapt îşi făcuse deja treaba, anume aceea de a elibera pietrele din căile biliare unde erau blocate). Dacă vi se întâmplă şi Dvs. aşa ceva, gândiţi-vă că este doar o noapte neplăcută. Dar nu atât de neplăcută ca o operaţie de eliminare a pietrelor din vezica biliară, operaţie însoţită de dureri şi de o lungă perioadă de recuperare ce poate dura luni de zile până ce ţesuturile se închid şi cicatrizează."

    RăspundețiȘtergere
  62. am tinut cura fara suc de mere ,rezultatul este EXACT acelasi.Incercati!

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna , am si eu o bunica de 80 de ani care are pietri la fiere e foarte balonata si nu poate respira ar putea sa faca cura ? E slabita un pik cu inima si face momentan un tratament pentru ca are doua pete pe plamani de la o racela netratata.Si as vrea sa va intreb daca trebuie facuta clima la sf. tratamentului sau ceva mai usor avand in vedere varsta.
    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  64. 1 centimetru-2 centimetri;asa se spune corect;acum varianta unora care nu cunosc lb romana-1 centimetru-2 centimetrii...poate sa-mi spuna cineva ce este o centimetrie-doua centimetrii?

    RăspundețiȘtergere
  65. Natalia13 iunie 2011, 20:52
    "Foarte interesanta postare. Despre Hulda Clark am mai citit intr-o carte in rusa (Gh. Malahov) - carte ce cuprindea descrierea mai multor metode de deparazitare. Un savant rus a adaptat metoda Huldei (cea de deparazitare) inlocuind tinctura de nuca neagra cu vetrice, amestecul din cele trei plantute fiind : vetrice + cuisoare + pelin."

    Din vetrice se face ceai sau tinctura? Ce cantitati se utilizeaza?

    RăspundețiȘtergere
  66. Care este metoda de deparazitare sau cura pt curatat rinichii pe care vreti sa o incercati? Puteti recomanda niste carti unde sunt descrise aceste metode?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

  67. Atenţie,
    Acest lucru este de a informa publicMale generale sau de sex feminin care sunt sănătoşi şi grave în vânzarea lor kidneyshould urgent contact 100% piramida Center.As avem o mulţime de patientswho suntaici pentru transplant de rinichi, sunt youseeking pentru o oportunitate de a vinde dumneavoastră renale pentru bani datorită financiare pauză în jos şi trebuie să vă oferim €110,000 pentru rinichii dumneavoastră. Numele meu este doctorul mike ghita, eu sunt un nefrolog la Spitalul Surgrical. Spitalul nostru este specializata in rinichi chirurgie / de transplant şi alte organe de tratament, am, de asemenea, face cu transplant de rinichi şi de cumpărare cu un donator viu şi sănătos. Dacă sunteţi interesat în vânzarea rinichii dumneavoastră vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi prin Email:irruaspecialhospital@gmail.com

    Vă rugăm să Notă: Internet acolo sunt o multime de oameni cu diverse motive, deci vă rugăm să fie sincer şi sincer nu sunt copil, este vorba despre salvarea de vieţi altora frauduloase nu este acceptată vă rugăm.

    cu stimă.
    Dr. Mike ghita...

    RăspundețiȘtergere
  68. Măi oamenilor, voi nu sunteți zdraveni la cap! Cum puteți recomanda asemenea aberații?! Chiar nu vă gândiți că, prin recomandările voastre, puteți trimite pe cealaltă lume multe persoane? Un singur exemplu și este îndeajuns: spune cineva despre rețeta dr Moriz, rețetă ce coincide, la virgulă, cu a lui Valeriu Popa. Și câte și mai câte neconcordanțe! Mare-i grădina lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  69. De unde fac rost de toate aceste produse pentru eliminarea pietrelor ? ( tinctura de nuca neagra , lapte de migdale , saruri , etc )

    RăspundețiȘtergere
  70. Andreas Moritz a murit la 58 de ani cu toate detoxifierile lui

    RăspundețiȘtergere
  71. na buna seara,
    am tot citit ce ati scris, sa va spun si eu povestea mea
    acum un an si jumatate dupa mai multe crize de bila, am ajuns la urgente,facut eco etc. concluzia vreo 5 pietre mai mari 1 - 1,5 cm,si nenumarete mai mici, eram sfatuita sa raman in spital pentru operatie. am 58 ani , nu am avut pana acum nici o problema de sanatate. Am hotarat sa gasesc alte variante sa elimin pietrele. Am citit tot felul de metode fara sa stiu de Moritz sau altii. Metoda cu 6 zile suc de mere, sau mere mi sa parut usoara. am consumat 4 zile suc din mere proaspete, fara sa tin cont de o cantitate exacta apoi a 5 zi am baut seara 500 ml.(250+250)cate 100 ml.ulei si zeama lamaie bine amestecat la interval de 30 min.Nu am baut sare amara sau altceva. culcat pe dreapta cu perna calda pe ficat,etc. Dimineata la prima ora am inceput sa elimin acele aglomeratii verzui si maronii. Erau foarte multe150 200 buc cate am avut rabdare sa le numar, ce este clar ca au fost se cele 5 mai mari vazute de ecograf. De atunci nu am facut alte crize. Ma duc la eco la 2 zile dupa experiment. Fierea era atat de mina si goala ca abia se vedea.Doctorul nu a confirmat ca ce am eliminat sunt pietre dar nici nu isi explica cum au disparut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca pun intrebarea dar cum le ai numarat?? Adica fecalele le ai executat intr un recipient?? Multumesc

      Ștergere
    2. Scuze ca pun intrebarea dar cum le ai numarat?? Adica fecalele le ai executat intr un recipient?? Multumesc

      Ștergere
    3. Datorita metodei de curatare fecalele au fost eliminate seara. Dimineata au iesit pietrele si un jet de lichid.

      Ștergere
  72. continuare:
    pentru a ma convinge ca am eliberat fierea , repet experimentul dupa 2 luni, am fost foarte surprinsa sa constat ca nu am eliminat nici macar o boaba verde.Concluzia mea ca acele pietre verzi, mai moi , erau calculi.
    acum o saptamana ma hotarasc sa fac inca o detoxifiere identica,citind ca este bine sa o fac macar o data pe an. Rezultatul na surprins pentru ca am eliminat iarasi un pumn de calcul , cativa destul de mari. Desi nu am avut crize de fiere dupa eliminare ma sint foarte bine . Este posibil sa functioneze tratametul diferit de la o persoana la alta insa relatarea mea este 100% adevarata

    RăspundețiȘtergere
  73. Bună ziua tuturor,
    Vindem un rinichi. A salva o viață și de a câștiga bani.
    Vrei sa iti vinzi rinichi pentru a salva o viață?
    Sunteți în căutarea pentru o oportunitate de a vinde rinichi pentru un
    pret bun? Aceasta este o oportunitate pentru tine
    de a vinde rinichi pentru 600.000 de lire si mai sus. Toate
    furnizorii interesați trebuie să contacteze DR. HANADEX unul
    chirurg si consultant nefrolog Hanadex SPITAL Pentru mai multe detalii
    informatii contactati-ne prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. James Doc
    Buna ziua, numele meu este Dr. James de la Universitatea din henry Predarea Benin
    Spital, eu sunt un specialist în chirurgie de organe, și ne ocupăm
    cumpărarea de organe de la om, care doresc să vândă, iar noi sunt situate în
    Nigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru central este în Nigeria. dacă
    sunteți interesat de vânzare de rinichi, sau vinde orice parte a ta
    organ al corpului, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații. Contactati-ne prin
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    WhatsApp +2348110133466
    În speranța de a auzi de la tine.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA DE BENIN Spitalul de predare.

    RăspundețiȘtergere
  75. pietrele la fiere nu se rezolva decat chirurgical

    RăspundețiȘtergere
  76. Ești în datorii? Aveți nevoie să strângeți bani pentru costurile de îngrijire a sănătății sau

    Plata datoriilor sau într-o situație de defalcare financiară?

    Aștepta! Luați în considerare vânzarea rinichiului ca opțiune. Așa cum avem multe

    Pacienții care au auzit pentru transplant de rinichi,

    Căutați o oportunitate de a vă dona rinichiul și o vom face

    Vă oferă 500.000,00 USD pentru un rinichi.

    Numele meu este Dr Alex Sunt un nefrolog în spitalul de predare UBTH,

    Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală / transplant

    Și alte tratamente de organe, se ocupă, de asemenea, cu cumpărarea și

    Transplantul de rinichi cu un donator viu și sănătos.

    Dacă sunteți interesat în donarea rinichiului, vă rugăm să nu ezitați să

    Contactați-ne prin:
    : Email: dralexspeciallist@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna!
    Sunt barbat. Am avut o criza de fiere urmare careia am facut ecografie. Rezultatul: un calcul de 2.6 cm. Am urmat cura Moritz o singura data. Dupa cura m-am simtit cum n-am mai fost asa de 10 ani. La cateva zile: ecograf. Rezultatul: un calcul de 1.6 cm, presupun eu, acelasi. Tot malul si nisipul disparut. Bila clara cu un singur calcul, de dimensiuni mai reduse. Presupun ca suvul de mere inmoaie straturile exterioare ale calculului care intr-u fel sau altul s-au eliminat. Deocamdata ma simt excelent. Cand am luat ddcizia de a urma tratamentul m-am gandit ca, daca nu am un rezultat ok sau daca fac o criza in timpul eliminarii, ajung oricum la operatie. Am ales intre cele 2 (operatie vs cura) si nu-mi pare rau. Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  78. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
    căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
    defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
    astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
    Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
    clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
    și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
    Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
    care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
    contactați-ne prin e-mail.

    Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
    Whatsapp: +2349028230916

    Toate cele bune.
    Dr. Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  79. Numele meu este Laura Nancy din SUA. Doamna Kahuna este singurul doctor care ți-ar putea vindeca HIV-SIDA cu vindecarea lui pe bază de plante, am încercat aproape totul, dar nu am putut găsi nici o soluție asupra bolii mele, în ciuda tuturor acestor evenimente pentru mine, am petrecut mereu mult pentru a cumpăra o droguri HIV de la spital și să iau câteva medicamente, dar nu am scuti, până când într-o zi am fost doar de navigare pe internet, atunci când am întâlnit un post mare de! care mărturisește cu adevărat și a spus că a fost diagnosticată cu HIV și că a fost vindecată prin ajutorul acestor medicamente puternice de vindecare pe bază de plante, uneori chiar mă întreb de ce oamenii l-au numit DR Kahuna, nu știam niciodată că totul a fost datorat muncii minunate și perfecte pe care el a făcut-o face toate acestea. așa că l-am contactat repede și mi-a pus câteva întrebări și mi-a spus că nu voi uita niciodată că cineva care la contactat este! vindeca mereu vindecarea lui in doar 5 zile dupa ce a facut tot ce ti-a cerut, asa ca am fost uimit de tot ce am auzit de la el, asa ca am facut toate lucrurile pe care mi le-a cerut sa o fac in acea zi in care mi- va fi vindecat, toată forța care mi-a lăsat înainte de a mă rupe înapoi și devin foarte puternică și sănătoasă, această boală aproape că mi-a ucis viața din cauza mea, așa că am mers la spital pentru a da testul final bolii și medicul a spus eu sunt HIV negativ, sunt foarte uimit și fericit cu privire la vindecarea DR Kahuna mi-a dat-o din puterile antice, îl puteți trimite acum pentru propria vindecare la: kahunahelp@yahoo.com


    Te rog dacă ai nevoie de ajutor
    orice fel, contactați fericit pentru ajutor
    și puteți ajunge la el
    prin e-mail: kahunahelp@yahoo.com

    Dr, Egbe poate bine sa se astepte la urmatoarea boala:
    1. HIV / SIDA
    2. HERPES
    3. CANCER
    4. ALS
    5. Hepatita B
    6. Diabetul zaharat
    7. dacă cineva vrea să-și revină la menstruație
    8. PROMOVAREA ÎN BIROUL
    9. LOVE SPELL
    10 EX BACK
    Mulțumesc foarte mult pentru că ți-ai luat timpul să citești
    ,e-mail. kahunahelp@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Sotul meu a avut 3 pietre de peste 1cm la fiere, i.am facut procedurile din cartea dr moritz.multe ture, 7-8 nu mai stiu... Partea buna: avea des dureri de cap de ani de zile, care nu treceau decit cu algocalmin, un fel de migrene urite. I.au trecut brusc dupa primele 2 proceduri!!! Partea proasta: nu a scapat de pietre! Era sa moara, atit de putrezita a ajuns fierea dupa 6 luni de proceduri, operatia nu s.a reusit prin laparoscopie. A fost un cosmar. Deci ceva adevar e in postul acela, clisme... nu stiu ce anume ajuta dar sigur este ceva. Despre pietre, pe el nu l.a ajutat, dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna,
    Am piatra 4mm dar si colecist(bila strangulata din nastere)nu am gasit pe nicaieri pe cineva care sa fi tinut cura aceasta avand si bila strangulata nu stiu ce sa fac am concediu acum si trebuie sa rezolv intr un fel lucrez in vanzari si nu am un stil d viata corect...s o scot la paroscop sau sa incerc acest tratament ?daca se blocheaza fiind strangulata si mor pana dimineata?huh.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu am citit cartea insa nimeni nu zice nimic de bila strangulata oare este valabil tratamentul si pt bila normala si pt cea strangulata?va rog mult daca ati fost in situatia mea povestiti mi cum a decurs .Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  83. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna ziua, Numele meu este Dr. James Henry de la Universitatea din Benin Teaching Hospital, sunt specialist în Chirurgie pentru organe și ne ocupăm de cumpărarea de organe de la oameni care doresc să vândă, iar noi suntem localizați în Nigeria, SUA și în Malaezia , dar sediul nostru se află în Nigeria. dacă sunteți interesat să vă vindeți rinichiul sau să vindeți orice parte din organul corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
    Contactați-ne prin intermediul
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Număr Whatsapp: +2348110133466
    Sper să aud de la tine.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA SPITALULUI DIDACTIC BENIN.

    RăspundețiȘtergere
  85. Numele meu este julie, vreau să-i mulțumesc prietenului meu pentru că mi-a arătat dr. Ilekhojie unde toată durerea mea a fost întoarsă spre bucurie, am fost într-o relație de 2 ani și dintr-o dată a apărut o greșeală din partea mea, dar am încercat să-l implor pe bărbatul meu dar el a refuzat să-mi asculte scuzele, până când prietenul meu mi-a povestit despre o casetă de vrajă care o ajută atunci când a fost și ea într-o problemă, dar nu am crezut în cauza ei, nu cred și în rula de vrajă până nu am ales să-i dau un proces. acest om mi-a spus ce trebuie să fac pentru ca omul meu să vină și după ce le-a făcut, omul meu s-a întors la mine pentru a-mi cere scuze cum mi-a spus acest cască de vrăji, așa că oamenii mei de acolo folosesc această ocazie pentru a vă informa tot acesta este cel mai bun rol pe care îl poți contacta și să ai încredere în el cauzează cu el toate problemele tale, te rog să-l contactezi prin e-mail-ul său gethelp05@gmail.com sau pe Whats App el la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  86. Astăzi sunt atât de fericită din cauza ceea ce a făcut dr. Ilekhojie vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată într-adevăr un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema pe care nu mă așteptam, am dat peste el pe oameni cu cărți de față, vorbind despre marea sa lucrare de vraja, i-am colectat contactul și am contactat el a răspuns imediat și mă întreabă despre problema mea, îi explic cu lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu ar trebui să-mi fac griji soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat mă întreb ce voi face pentru a-mi aduce soțul înapoi, el mi-a dat instrucțiuni și îi cer numele și imaginea pe care imediat o ascult și o urmăresc, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca sa, sincer vorbind soțul a sunat, dar mi-e dor de apelurile lui, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea se întoarce din nou cu ajutorul doctorului Ilekhojie, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a lăsat pentru o altă femeie în altă stare, știi cum se simte când pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l obține înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa lucrare, pentru că astăzi sunt atât de fericită. contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul lui Prea, ignorați dacă nu. Mulțumesc Dr Ilekhojie, "CONTACTAȚI prin e-mail gethelp05@gmail.com ,, Puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe aplicația Whats: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  87. Cu o bucurie în inima mea, vreau să folosesc acest mediu pentru a povesti lumii despre dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să-mi revin iubitul cu vraja sa puternică, fostul meu și atunci când am înțeles greșit ceea ce a dus la despărțirea noastră, deși am plecat să-l implor. de câteva ori, vă rog să mă iertați și să mă acceptați înapoi pentru că știu că l-am jignit, dar de fiecare dată când m-am dus mă simt mereu mai adânc în durere și agonie, deoarece el mereu iese pe mine și nu ar dori să ascult ce am de spus, dar mai departe într-o zi credincioasă, în timp ce navighez, am apărut o mărturie a unei femei a cărei problemă era mai mare decât a mea și totuși dr. Ilekhojie a ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și am contactat și dr. Ilekhojie pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care l-a spus a fost că te voi șterge cu lacrimile mele, atât de norocos pentru mine totul dorește bine așa cum a promis el și chiar acum am primit logodna mea și amândoi trăim fericiți. nu este nimic dr. Ilekhojie nu poate face cu vraja sa și la fel de promisiunea mea, eu voi continua să mărturisesc pe Internet despre cum m-a ajutat dr. Ilekhojie. Sunt problemele tale mai mari decât ale mele sau mai puțin îți dau 100% garanție pe care le va pune dr. Ilekhojie un sfârșit cu vraja sa puternică, contactați-l pe dr. Ilekhojie pentru ajutor pentru a-l putea adresa fără e-mail via via la gethelp05@gmail.com sau îl puteți suna sau whatsppa la telefon la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  88. Luciana! Tare as vrea\ sa stiu daca ai reusit sa eleimini calculul acela de la colecist. Eu nu am avut curajul sa fac procedura, m-am programat la operatie, dar nu sunt impacata cu decizia mea.

    RăspundețiȘtergere
  89. Amfacut procedura și am eliminat niște formatiuni verzui, dar erau moi dacă le strângeau între degete, uleioase și cu aspect de rumeguș în interior. Am fost dezamăgită. Azi am făcut ecograf și vezica este încă plină de calculi. Mă tem că formațiunile acelea au fost rezultatul ceea ce am înghițit.

    RăspundețiȘtergere
  90. Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la cererea de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, la două zile după seara aceea, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici Depun mărturie și despre asta. vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine. el vă poate ajuta, de asemenea, să contactați: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți să-l WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. M-am conformat procedurii și, fără ezitare, a făcut munca care a redat dragostea și fericirea pe care am împărtășit-o. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare și am confirmat că puterile sale sunt atât de autentice. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și te îndemn să-l contactezi acum prin e-mailul său, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  94. Din abundența inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a folosit o vrajă asupra soției mele și ea s-a întors la el. Am simțit inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut pentru a o readuce cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a funcționat. Așadar, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși martori ai modului în care un doctor Isikolo a fost fidel și de ajutor cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care mi-a readus soția în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. El m-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și, de atunci, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  95. Bună tuturor, vreau să dau rapid această recenzie incredibilă despre câștigarea loteriei mele, înainte de a câștiga loteria mea mare când lucram la Mercy Medical Center din Springfield, Massachusetts. Am lucrat în îngrijirea pacienților timp de 32 de ani și nu era nimic de arătat, în timp ce lucram, am continuat să joc jocul Loterie sperând și crezând că într-o zi voi câștiga la loterie și voi avea un vis de pipă, dar înainte de asta am avut am jucat la loterie în diferite ocazii, dar nu am câștigat, am decis să încerc ceva nou mergând dincolo de fizic, am citit despre dr. Ilekhojie cum a ajutat oamenii să câștige la loterie, l-am contactat și am încercat, a făcut o vrăjie câștigătoare la loto pentru eu și apoi dă-mi numărul câștigător să joc, nu eram sigur de toate, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie am câștigat la loterie cu numerele pe care mi le-a dat. Dr. Ilekhojie este cu adevărat demn și de încredere, vă împărtășesc asta tuturor celor cărora le-a fost greu să câștige la loterie, dr. Ilekhojie vă poate ajuta să câștigați. aici sunt informațiile sale "E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  96. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele jucător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja lui puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Site-ul DR ISIKOLO: https://isikololovetemple.com și adresa de e-mail este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  97. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe doctorul Isikolo pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest om numit DR ISIKOLO. Când aproape l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre stupide și certurile noastre constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atât de multe mărturii despre vrăjirea de dragoste a Dr. Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. I-am trimis rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, el nu a profitat de mine pentru că este sincer. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această vrajă de dragoste, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu Davis suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp/SIGNAL la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  98. Sunt atât de încântat să împărtășesc această mărturie uimitoare despre cum mi-am revenit fostul soț ........ Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie avea o vrajă asupra lui și el ne-a lăsat pe mine și pe copii să suferim. într-o zi, când citeam pe web, am văzut o postare despre modul în care acest jucător de vrajă (Dr. Ogun), a ajutat o femeie să-și recapete soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că îl voi avea înapoi pe soțul meu. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii, să vă ajute în afaceri, promovare, noroc etc., deoarece acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc Dr. Ogun, încă o dată pentru că m-ați ajutat în căsătoria mea, contactați-l cu amabilitate prin, solutiontempledrogugu @ gmail..com el ar putea fi, de asemenea, ajutorul vostru.

    Vrei să nu faci ce face el aici

    Vrajile Voodoo

    Vrajă de bani

    Vrajă de putere

    Vrajă de succes

    Vrajă de boală

    Vrajă de sarcină

    Vrajă de căsătorie

    Vrajă de locuri de muncă

    Vrajă de protecție

    Vrajă la loterie

    Vindecarea HIV

    vraja de renovare

    Etc ...

    El vă ajutăm în ceea ce aveți nevoie, mulțumesc

    Trimiteți-i un mesaj prin e-mail solutiontempledrogugu @ gmail..com el ar putea fi, de asemenea, asistentul dvs., sunați-l / WhatsApp prin ..

    https://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    RăspundețiȘtergere

  99. Vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi unui bărbat grozav pe nume Dr Ilekhojie pentru că m-a ajutat să-mi recuperez logodnicul după 6 luni de separare, cu puterile sale de vrăji transmise lui de către strămoșul său, nu cred niciodată în vrăji, dar am decis să-i dau. o încercare, sincer, el m-a uimit cu marea sa putere de vrajă. Nu mă gândesc niciodată că fac o astfel de mărturie, dar fac asta pentru că sunt plin de bucurie, deoarece acum sunt fericit căsătorită. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ilekhojie pe WhatsApp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com Doar contactați Dr. Ilekhojie pentru orice fel de probleme fizice sau spirituale și să le ia la revedere

    RăspundețiȘtergere
  100. Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? Am cunoscut acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de Dr Ilekhojie și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că doctorul Ilekhojie m-a făcut bogat peste noapte. Dacă vrei să ai șansa ta de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactează-l pe Dr Ilekhojie la gethelp05@gmail.com SAU WHATSAPP-L la +2348147400259 și vei câștiga cu siguranță.

    RăspundețiȘtergere
  101. Bună, sunt atât de fericit că împărtășesc asta, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient de puternic DR WALE, soțul meu a plecat pentru o doamnă mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată încât am fost singură, am plâns mult Am încercat chiar să-mi iau viața, apoi prietena mea mi-a spus despre acest bărbat grozav DR WALE care a ajutat-o ​​să-și facă căsnicia perfectă, am accesat și eu online și am făcut mai multe cercetări despre el acolo, am văzut și o mulțime de vești bune despre DR WALE. așa că l-am contactat fără teamă și fără griji în mintea mea, pentru că știam că cu el totul va fi în regulă, mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și el și-a făcut treaba și mi-a trimis un videoclip. DR WALE și mi-a spus să aștept câteva săptămâni că se va întoarce. Săptămâna următoare, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a fost în genunchi și mi-a spus că îmi pare rău pentru durerile pe care mi le-a provocat. chiar acum sunt atat de fericita, nu s-a oprit aici, sunt mandra sa spun ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Multumesc mult DR WALE Sunt vesnic recunoscator..Aici contactul lui...WhatsApp/Viber : +2347054019402 SAU
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  102. FUNCȚIONEAZĂ 100%.... Tocmai mi-am reparat căsătoria, am contactat un real
    vrăjitor care m-a ajutat să schimb inima soțului meu la iubire și dorință
    eu din nou, și chiar a făcut-o și acum suntem foarte fericiți împreună. Ale mele
    soțul m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani de la noi
    căsătorie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu a noastră
    al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea
    adu-l înapoi, dar totul a fost în zadar, îl doream atât de mult înapoi pentru că
    de dragostea pe care am avut-o pentru el, l-am implorat cu tot, am facut
    promite dar a refuzat. Am explicat problema mea prietenei mele și ei
    mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care ar putea ajuta
    Am făcut o vrajă să-l aduc înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. eu
    a trimis un mesaj vrăjitorului numit dr ibinoba și m-a asigurat acolo
    nu a fost nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 11 ore. El
    vraja și, în mod surprinzător, 72 de ore mai târziu m-a sunat soțul meu. eu
    a fost atât de surprins, că am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că este
    îmi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, El a vrut să mă întorc
    l. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el
    așa am început să trăim din nou fericiți împreună.mulțumesc dr
    ibinoba . dacă ești aici și iubitul tău te refuză pe tine sau pe tine
    soțul s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați Dr.ibinoba
    pentru ajutor acum.. Aici contactul lui...WhatsApp el: +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  103. Sunt atât de mândru și fericit că sunt aici, împărtășind munca lui Dr.ibinoba. Ale mele
    Fostul soț se întoarce la mine în genunchi și prezintă un trandafir rubin să mă roage
    să-l iau înapoi și se simțea regretat și rău că m-a părăsit
    și pentru că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut.
    Și toată această minune s-a întâmplat în 3 zile după ce am contactat
    Marea dragoste psihică. Sunt cea mai fericită femeie de astăzi din toată această lărgime
    lume. Dr.ibinoba, ai făcut-o. Da. Este un miracol și veșnic
    plăcere și veselie pentru mine și familia mea astăzi. sunt așa de fericit
    și nu știu cât de mult să-mi transmit recunoștința și aprecierea
    către dumneavoastră, domnule. Pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent
    pentru a-ți recupera fostul sau dacă vrei să-ți repari relația ruptă.
    Vraja de dragoste a lui Dr.ibinoba este răspunsul, Iată whatsapp-ul lui
    +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  104. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  105. Salut, prieteni, sunt atât de bucuros când scriu acest articol astăzi să spun lumii cum DR WALE mi-a vindecat VIRUSUL HSV, am fost detectat cu HSV-1 ȘI HSV-2 de acum șase ani, de atunci viața mea a fost complet bizară. si agonie, am folosit atat de multe medicamente care mi-au fost prescrise de mai multi medici, dar nu mi-a vindecat VIRUSUL HSV si nici nu mi-a redus durerea, pana cand un anume cautam solutie pe internet, apoi ca prin minune am dat peste DR WALE, puternicul herbalist care vindecă numeroase persoane INFECȚIA HSV-1 ȘI HSV-2, apoi i-am contactat numărul de WhatsApp la +2347054019402 i-am explicat totul și i-am pregătit un remediu care îmi vindecă total boala HSV-1 ȘI HSV-2 după ce am primit medicamentul lui pe bază de plante, așa că prietenii mei telespectatori de ce să aștepte și să sufere când există cineva ca DR WALE care poate vindeca orice boală HIV/ CANCER/ VIRUS HEPATIT B, îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@ gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  106. VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA, POTOM MĚ Opustil DR WALE WHATSAPP/VIBER : +2347054019402 NEBO PROSTŘEDNICTVÍM E-MAILU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  107. Bună din nou, am vrut doar să vă mulțumesc pentru vraja de dragoste. Am vrut să vă fac o scurtă istorie a căsătoriei mele. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-a avut sub o vrajă malefică, soțul s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat anul acesta, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Apoi am văzut o mărturie specială despre DR WALE și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine și, ca urmare a tuturor lucrărilor sale minunate, soțul meu este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe DR WALE. Mulțumesc! Dacă aveți probleme similare, vă rugăm să contactați DR WALE și fiți siguri că veți primi ajutor.
    Aici contactul lui.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Dragi prieteni online, mă numesc Jessica Cross, sunt din Lituania, trebuie să dau această mărturie miraculoasă, care este încă de necrezut pentru mine până acum. Am avut o problemă cu soțul meu acum 2 ani, care a dus la despărțirea noastră. Când s-a despărțit de mine, nu eram din nou eu însumi, mă simțeam atât de goală în mine, dragostea și situația mea financiară s-au înrăutățit, până când o prietenă apropiată de-a mea (Angela) mi-a spus despre un vrăjitor care a ajutat-o ​​în același timp. și problema... Numele lui este DR.IBINOBA, așa că l-am sunat pe vrăjitorul și i-am spus problema mea, apoi am făcut ce mi-a cerut el, ca să scurtez povestea lungă. Înainte să știu ce se întâmplă, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că se întoarce la mine în doar 2 zile și că eram atât de fericit să-l am înapoi. Avem doi copii împreună și suntem fericiți de noi înșine. Mulțumesc Dr. IBINOBA pentru că mi-a salvat relația și pentru că i-a salvat și pe alții. Continuați-vă munca bună Dr IBINOBA, Dacă sunteți interesat să îl contactați și să depuneți mărturie despre această binecuvântare ca mine sau treceți printr-o viață grea și aveți nevoie de ajutor în o astfel de problemă, puteți contacta lui Whatsapp: +2348085240869,Email: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  109. Recomand cu mare drag acest serviciu pentru cei care se confruntă cu dificultăți în încercarea de a -și restabili relația/căsătoria. El este adevărata afacere. Puteți ajunge la Dr Wale WhatsApp: +2347054019402
    Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută această mărturie. Am fost la alte rotiri de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi -am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de ani de zile și am plecat peste tot și alte rotiri de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu m -a prezentat la dr. Wale. După ce s -a făcut vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile lui făceau minuni și soțul meu este din nou cu plină de dragoste. A fost ca un miracol! S -a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să -l iert, am fost cu adevărat înfiorat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și pentru mine să -l accept înapoi. Sunt foarte scurt de cuvinte și vesel, ești un zeu trimis pentru mine și întreaga mea familie. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult dr. Wale. Toți cei care caută un adevărat vrăjitor de contact Dr Wale pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e -mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Salutare prieteni, sunt fericit să vă împărtășesc experiența pe care am avut-o lucrând cu Dr. Ajayi, treceam prin momente dificile în relația mea pentru că logodnicul meu de un an a spus brusc că ar trebui să anulăm nunta, că nu mai este interesat de el. Eu, am fost confuz și am implorat să continuăm cu planurile noastre de a ne căsători, dar logodnicul meu a refuzat, acest lucru m-a determinat să caut ajutor în altă parte, așa l-am întâlnit pe Dr. Ajayi online și i-am explicat situația mea. Dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste și logodnicul meu s-a întors după câteva zile, a plecat în genunchi să-și ceară scuze. Datorită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 Sau E-mail: drajayi1990@gmail.com Cred că și el vă va putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  111. Salutare tuturor, sunt LARA COLEMAN din Bronx, New York, Statele Unite. Vreau să știe toată lumea cât de recunoscător sunt după restaurarea căsniciei mele cu ajutorul unui vrăjitor numit Dr Ibinoba. Este grozav și unic, l-am cunoscut online și i-am spus problemele mele, apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr Ibinoba este acolo pentru a răspunde problemelor dvs. relaționale și altor activități umane, cum ar fi,
    1.Readucerea fostului tău iubit la tine.
    2. Vrăji pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă toate tipurile de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a obține un loc de muncă bun cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fructitudinea viermelui)
    6. A făcut o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7.A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe whatsapp la +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  112. V-aș spune cu plăcere că am reușit să pun capăt problemei mele cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia din nou, nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving, dar nu m-a ascultat, nu am avut altă opțiune decât să caut ajutor oriunde m-am putut gândi și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ajayi și acum mă bucur că i-am cerut ajutorul. Pentru că dacă nu era Dr. Ajayi, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că mi-am iubit soțul și nu puteam suporta să-l pierd. Vraja a funcționat ca o magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ajayi oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com, cred că nu vă va dezamăgi.

    RăspundețiȘtergere
  113. Treceam printr-un proces de divorț când l-am găsit pe Dr. Ajayi un mare om spiritual online, nu m-am gândit niciodată că eu și soțul meu ne vom întoarce vreodată împreună, suntem binecuvântați cu trei copii și căsătoriți de 12 ani, dar el a fost dispus să arunce asta cu toții. pentru că a cunoscut o femeie nouă, dar dr. ajută-mă să fac o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut să uite de femeia pe care tocmai a cunoscut-o și divorțul a fost anulat, acum trăim în pace în casa noastră, cu o legătură mai puternică. contactați Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com el vă va ajuta și el, pregătește și ierburi pentru diferite tipuri de boală, doar în cazul în care aveți vreo provocare de sănătate pentru a vă vindeca și pe dvs. contactați instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

    RăspundețiȘtergere
  114. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după câteva luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ilekhojie, care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc omul cu adevărat și îl vreau înapoi în viața mea, așa că l-am contactat și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a mă împacă cu bărbatul meu. Am făcut tot ce mi-a cerut el și după ce s-a terminat ritualul de împăcare, logodnicul meu m-a contactat și lucrurile au devenit mai bune între noi. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Dr. Ilekhojie și veți fi mulțumit de rezultate. E-mail:{gethelp05@gmail.com}

    RăspundețiȘtergere
  115. Doar fii fericit! Iubeste si fii iubit! Fii cea mai bună versiune a ta pentru tine!!! . Am vrut doar să împărtășesc o poveste de succes! Tocmai mi-am revenit fostul soț cu ajutorul DR Ilekhojie.. De la vraja lui de reconciliere, soțul meu s-a întors și este mai credincios și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, poți să-l contactezi și să-ți repari relația
    WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns săptămâni întregi și aproape m-am sinucis. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu o situație similară cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva pe nume Claire Emerick despre modul în care dr. Ilekhojie a readus pacea în căsnicia ei. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula planurile de divort care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că m-a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. Adresă de e-mail: gethelp05@gmail.com sau Telegram sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  117. Salut Lume! Numele meu este Katie Fisher, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ibinoba poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim Dr. Ibinoba. Dacă aveți nevoie de un psihic al vrăjii care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp-ul lui: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  118. De cât timp cauți o soluție, așa că rezolvă-ți problemele, iată o oportunitate mai bună pentru tine acolo. Mă numesc Rose. Mă îmbolnăvesc de 12 ani și, de asemenea, caut cum să obțin ajutor pentru a mă curăța, dar nu am putut găsi niciunul, într-o zi, în timp ce citeam adevărat, intarnetul am dat peste o poveste care vorbește despre Dr Ayo cum El îi ajută pe mulți oameni să rezolve problema și, de asemenea, îi ajută pe oameni să salveze viața celor trei căsătoriți, pe cei bolnavi și să-i aducă înapoi pe fostul. dacă aveți orice fel de problemă, puteți contacta Dr. Ayo pentru ajutor prin e-mailul său: drayospell@gmail.com sau +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  119. Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătorie de nicăieri? Acesta este genul de situație în care am fost când am dat peste vrăjitorul numit Dr Akharia. Numele meu este Delia Bacchus, am avut inima zdrobită, l-am implorat pe soțul meu timp de câteva luni să se întoarcă acasă, toate cererile mele nu au fost acceptate până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris modul în care vrăjitorul Dr. Akharia a ajutat-o să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil de alt fel de vrajă, ea a renunțat la numărul său de WhatsApp: +2347014241417. Am luat numărul și mesajul vraja Caster Dr. Akharia mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă, apoi mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a făcut o vrajă, i-a luat doar 5 zile pentru a-mi aduce fericirea înapoi în viața mea. Traiesc fericit cu sotul meu si asteptam al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați vrăjitorul la numărul său de WhatsApp: +2347014241417 sau e-mail: doctorakharia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  120. Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  121. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
    WhatsApp: +2348147400259
    Sună: +2348147400259
    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  122. Bună ziua tuturor! Numele meu este Adelina Calin..Am fost ranita si inima franta cand a aparut o problema foarte mare in casnicia mea in urma cu sapte luni, intre mine si sotul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu a mai vrut să stea cu mine niciodată și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile să-l aduc înapoi, după multă cerșit, dar totul fără rezultat. A confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un preot pentru că și pentru el a funcționat cu adevărat. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune, decât să-i urmeze sfatul. Apoi mi-a dat numărul de whatsapp al preotului pe care l-a vizitat. Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mesaj la numărul pe care mi l-a dat, iar preotul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi săptămâna viitoare. Ce declarație uimitoare!! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare, în mod surprinzător, soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul unui preot. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați dr. Ibinoba, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta.. WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  123. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin TEXT SAU WHATSAPP MESSENGER cu: +2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  124. Am fost respinsă de soțul meu de 4 ani, mă doare atât de mult, am fost neglijat tot timpul, m-am confruntat cu soțul meu și a spus că nu funcționează și că are nevoie de divorț.. M-am simțit deprimat și aveam nevoie de o soluție pentru că îl iubesc atât de mult. Am intrat online pentru soluție sau consiliere, când am dat peste o pagină de mărturii. Oameni cu probleme similare cu a mea. Am avut noroc că o doamnă mi-a lăsat un e-mail pe care să-l contactez, am făcut un pas îndrăzneț pentru că eram atât de deprimat și simțeam că mor. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie, care mi-a făcut o vrajă de reconciliere, iar soțul meu a venit acasă implorându-mi iertare. Sunt cele 3 luni ale noastre de astăzi împreună după ce vraja de reconciliere a fost încheiată și soțul meu nu s-a schimbat niciodată să mă iubească. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie astăzi prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/sunați la acest număr +2348147400259 pentru mai multe întrebări pentru a-l obține Ajutor

    RăspundețiȘtergere
  125. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 8 luni după ce Shawn s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturii ale unor oameni despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat încântat să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de reconciliere și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu care m-a fantomat luni de zile, m-a sunat de 15 ori pe loc. Am fost șocată pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe dr. Ilekhojie pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Luați legătura cu el personal pentru a obține același ajutor. Sună/Whatsapp/Viber +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  126. Eram pe punctul de a-mi pierde căsnicia când a intervenit doctorul Ilekhojie. Soțul meu a cerut divorțul după o dispută nesfârșită și abuzuri emoționale pe care le-am suferit amândoi din cauza neînțelegerilor. A părăsit casa și a refuzat să se întoarcă. Am căutat o soluție reală, știind că nu vreau să mai suferă din cauza cazurilor de divorț și pierderea soțului meu de 12 ani. Am respectat procedurile lui de reconciliere care a fost foarte ușoară. Dragostea și legătura dintre mine și partenerul meu au fost restabilite și s-a întors și a cerut anularea divorțului. Este adevărat că dr. Ilekhojie este sincer și transparent în a ajuta oamenii și și tu citind acest lucru poți obține soluția pe care o cauți în căsnicia sau relația ta. contactați-l pentru ajutor acum. Aici contactul lui. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  127. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  128. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Eu sunt Anna Lupan. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  129. Am fost respinsă de soțul meu după trei (10) ani de căsnicie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă asupra lui și ne-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri să suferim. Nu pot să renunț pentru că îmi iubesc cu adevărat soțul și copiii întreabă mereu despre tatăl lor, într-o zi, când citeam online pe internet, am văzut o postare despre cum Dr Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete relația și căsătorie. L-am contactat și i-am explicat totul. mi-a promis că mă va ajuta să-mi recuperez soțul. L-am crezut și am avut încredere în el. Mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat cu sârguință. Soțul meu s-a întors și necunoscut pentru mine și pentru copii, soțul meu ne-a cumpărat o casă nouă în Dubai și acum trăim fericiți. I-am promis dr. Ilekhojie că voi spune totul lumii… Mulțumim doctorului Ilekhojie, mai jos sunt datele lui de contact. Puteți contacta Dr. Ilekhojie din orice parte din lume..

    WHATSAPP/CALL prin +2348147400259
    EMAIL: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  130. Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr Ilekhojie mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr. Call/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  131. Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE vindecă și:
    1. HIV/SIDA
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
    5. Hepatita B

    RăspundețiȘtergere
  132. Sunt mulțumit de faptul că am avut încredere într-un bărbat foarte cinstit care să-mi aducă înapoi fostul soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp/Telegram +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  133. Jag heter Georgiana Luca. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu Dr. Ilekhojie. Soțul meu m-a înșelat și când am găsit care a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit instantaneu când căutam povestiri aleatorii online, am văzut o mărturie a cuiva care a avut un caz similar cu al meu și cum Dr Ilekhojie a făcut pace între cupluri. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula divortul care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Contactați Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Sună/Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  135. Ce aș fi putut face dacă nu pentru DR WALE care îmi restabilește căsnicia și aduce pace în casa mea, îți voi fi mereu recunoscător DR WALE, soțul meu a plecat pentru o altă femeie, m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri, am fost confuz și inima frântă, aproape că am pierdut unul dintre fiul meu în procesele pe care le-am discutat cu un prieten de-al meu și ea mi-a spus despre DR WALE și cum a ajutat-o în trecut, așa că l-am contactat pentru ajutor și mi-a promis că după câteva zile în care soțul meu o să mă sune și să-mi ceară scuze pentru iertare, chiar cred în el pentru că am văzut multe vești bune despre el online, mi-a spus ce să fac și am făcut tot ce mi-a cerut, după câteva zilele mele a sunat telefonul și spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a început să sune și să mă roage să-l iert pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec, așa că l-am iertat și acum trăim din nou fericiți. Îi spun totul mulțumesc lui DR WALE, aici sunt contactele lui, dacă treceți prin orice stres conjugal, vă voi sfătui să-l contactați pentru rezolvare și vă promit că toată problema dumneavoastră va fi rezolvată. Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  136. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Ilekhojie, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a efectuat un ritual de reconciliere în numele nostru și rezultatul s-a manifestat și s-a întors la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că îl apreciez cu adevărat pe Dr. Ilekhojie pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții din întreaga lume. Aici, vă las contactul de e-mail gethelp05@gmail.com și WhatsApp/Telegram +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  137. Uneori sunt șocat când medicii spun că nu există leac pentru unele boli și obișnuiesc să creadă că ar trebui să murim cu ele, este adevărat pentru că acele boli nu sunt obișnuite și fizice. Am ajuns să înțeleg asta când prietenul meu m-a dus în vest. Africa să viziteze acest herborist numit Dr. Ilekhojie, care a oferit un medicament pe bază de plante îmbunătățit care m-a vindecat complet de HIV, fără efecte secundare. Credem că nu se poate vindeca pentru că medicii noștri ne-au spus că nu există leac. Este evident că unii pacienți cu herpes, fibrom, întârziere în problemele prealabile sunt înrobiți de medicamentele antivirale și alte medicamente ortodoxe suplimentare doar pentru a ajuta la suprimarea virusului și nu pentru a-l vindeca, deoarece medicii ne-au făcut să credem că nu poate fi vindecat și pot. spune cu îndrăzneală că este o minciună pentru că există un remediu și doctorul Ilekhojie te poate ajuta cu un remediu...

    Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com
    WhatsApp/Telegram +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  138. Bărbatul meu ne-a lăsat pe mine și pe copiii mei pentru o altă femeie mai în vârstă. Nu mi-a fost atât de ușor.. Îmi iubesc atât de mult soțul și nu mi-am pierdut speranța. Am căutat ajutor peste tot până când am văzut atât de multe mărturii despre cum Dr Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni și am decis să-i testez... L-am contactat și i-am explicat. Mi-a spus să nu-mi fac griji că mă va ajuta să mă împac cu Alex și se va întoarce acasă. A făcut un ritual pentru a ne reuni și după 2 zile, Alex, care a refuzat să-mi preia apelul, a început să sune în mod repetat și a implorat să se întoarcă acasă. Au trecut 3 luni și lucrurile au devenit din ce în ce mai bune, așa cum a promis Ilekhojie. Este cel mai sincer ajutor pe care l-am întâlnit. Poți să te adresezi lui și să vezi singur. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  139. Nu pot să cred că voodoo a crescut în măsura în care îl poți folosi pentru a câștiga la loterie. Am văzut un comentariu online al unui vrăjitor numit Dr Ilekhojie care m-a ajutat cu un voodoo care m-a făcut să câștig la loteria Powerball de 200.000 de dolari. Mi-a mai spus că dacă m-aș fi dus pe milioane aș fi câștigat și eu. Dar problema a fost că poți folosi vraja o singură dată, ceea ce înseamnă că nu există a doua șansă de a juca de două ori, deoarece este împotriva voodoo-ului spus de omul spiritual. Acum, sunt fericit și am putut să fac un avans pentru casa mea și să elimin o mare parte din împrumutul meu pentru studenți. Dr Ilekhojie este un om spiritual puternic care vă poate ajuta să rezolvați orice fel de problemă de viață pe care o întâmpinați, fie ea fizică sau spirituală, vă puteți baza total pe el. îl puteți contacta pe Whatsapp / Viber: +2348147400259 sau trimiteți un e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  140. Numele meu este Georgiana Luca. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  141. De 8 ani incerc sa raman insarcinata si am avut nevoie de ajutor! Am fost la doctor dar tot nimic. Medicii mi-au explicat că eu și soțul meu suntem fertili și nu știu unde să apelez. Într-una dintre vizitele mele la spital, am întâlnit pe cineva cu care am avut o discuție inimă și mi-a explicat cum a așteptat 15 ani până când a întâlnit-o pe doctorul Ilekhojie, care i-a dat ierburi care a făcut-o însărcinată la doar o lună după. A spus atât de multe lucruri bune despre Dr Ilekhojie și a trebuit să văd singur. Au trecut 4 luni de când am primit plantele și suntem deja însărcinate. Datorită doctorului Ilekhojie, sunt atât de încântată că voi fi în curând mamă. Îi las ajutorul de contact pentru oricine are probleme în a rămâne însărcinată. Ai încredere în mine și cere-i ajutor. E-mail gethelp05@gmail.com sau WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  142. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  143. Numele meu este Monica Lupău. Știm cu toții că dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți alături de sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce îți face viața frumoasă tocmai atunci când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și nu a reușit. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el, deoarece el este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com Doar trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  145. IUBITUL MEU S-A RETURNAT LA MINE CU AJUTORUL DR ISIKOLO SI SUNT CU adevarat coplesiti
    Salutare tuturor, sunt Elisabeta Damian. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și onest, așa că trimite-i acum prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  146. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  147. De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
    Aveți un dosar în instanță
    Cauți promovare
    Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
    HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
    Suferiți de un accident vascular cerebral
    Suferi de Rac?
    Ai un număr scăzut de spermatozoizi
    Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
    Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
    Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
    Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
    și așa mai departe și așa mai departe.
    contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  148. Mă numesc Ioana Creangă și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  149. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i pe +2348133261196 sau trimite-i prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  150. IUBITUL MEU S-A RETURNAT LA MINE CU AJUTORUL DR ISIKOLO SI SUNT CU adevarat coplesit
    Salutare tuturor, sunt Elisabeta Damian. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și cinstit, așa că trimite-i acum prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  151. Eram cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau ceva de genul acesta, dar o sursă de încredere (un coleg foarte apropiat) mi-a spus că Dr. Ilekhojie este foarte eficient, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă era în prăbușire, trecusem prin două divorțuri și eram în pragul unui al treilea. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț. Am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soției mele părea să nu-i pese. Eram confuz și nu știam ce să fac din nou și am decis să-l contactez pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor. El a îndeplinit un ritual de reconciliere și a făcut implorări în numele nostru. De asemenea, mi-a spus că soția mea mă iubește, dar legătura noastră este scăzută în tărâmul spiritelor. A rezolvat-o și acum, suntem fericiți și nu mai vom divorța. Acest bărbat este adevărat și, de asemenea, te poate ajuta să-ți repari relația ruptă. Am nevasta inapoi! Vom merge împreună la consiliere matrimonială acum. Îi las contactul pentru oricine are nevoie de ajutor Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  152. salut peeps. Numele meu este Andrada Giurgiuca și am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele din trecut și într-adevăr am așteptat până mi-am cunoscut soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut ca să-l recuperez, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reîntâlnire de dragoste care ne-a reunit împreună și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum am promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  153. Mi-am cunoscut soția când lucram și locuiam în Timișoara. De când ne-am căsătorit, totul a fost bine până când ea a decis să meargă la un summit într-un alt stat, unde a întâlnit pe cineva care a devenit mai aproape de ea și, în cele din urmă, a fugit cu ea. Toate eforturile mele de a mă întoarce acasă la mine au fost în zadar și familia ei a făcut tot posibilul să ne reunească, dar nimic nu a funcționat. La fel ca toți ceilalți, am intrat în contact cu Dr. Isikolo și în cele din urmă a făcut minuni și acum soția mea s-a întors la mine. S-a dezvăluit că a fost hipnotizată de tipul care a fugit cu ea. Mă bucur că nu am lăsat niciodată emoțiile mele să ia tot ce e mai bun din mine pentru a fi încheiat căsnicia mea cu ea. Dr. Isikolo este un vrăjitor puternic și ai încredere în el când spune că rezultatele se vor manifesta imediat după 48 de ore. Contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  154. Principalul motiv pentru care sunt aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a despărțit de mine în urmă cu câteva luni. Am încercat tot ce am putut să-l fac să vadă motive cu mine ca să ne putem continua relația, dar el m-a negat. Am căutat ajutor în mod corespunzător și am văzut diferite recenzii pe Doctor Ilekhojie și am insistat să vorbesc cu el pe Whatsapp (+2348147400259) din cauza cuvintelor bune pe care toată lumea le-a salvat despre el. Mi-a dat motive să trăiesc din nou și, după ce a pregătit ritualul de reconciliere, mi-a spus că fostul meu se va întoarce în 3 zile din liberul arbitru câștigat. Îți vine să crezi că fostul meu iubit s-a întors cu adevărat și lucrurile au fost mai bine între noi și conexiunea noastră pierdută a revenit și mai puternică. Dacă aveți nevoie de ajutor, cum ar fi cazul meu, discutați cu Dr Ilekhojie și el vă va ajuta. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  155. După ce eu și soțul meu ne-am căsătorit, ne-am mutat în alt oraș și amândoi ne-am angajat și am început să lucrăm și să trăim împreună fericiți. Nu am avut niciodată probleme până când o colegă de-a lui a început să facă tot posibilul pentru a atrage atenția soțului meu. Nu am știut niciodată ce se întâmplă până când a început să doarmă afară și să-și pună scuze. Lucrurile au scăpat de sub control și, în cele din urmă, a încetat să se ocupe de nevoile mele. Știam că în acel moment am nevoie de ajutor, așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am explicat totul. Mi-a spus tot ce s-a întâmplat și mi-a promis că va rezolva problemele pe care le-a făcut. Mi-a făcut o vrajă de reuniune de dragoste, care m-a reunit pe mine și pe soțul meu și a început să fie bărbatul pe care l-am iubit mereu să fie, imediat după 48 de ore în care Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Suntem amândoi fericiți acum și nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi Dr. Isikolo. Contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  156. Nu am știut niciodată că-mi pot aduce logodnicul înapoi până când l-am contactat pe doctorul Isikolo care m-a ajutat. Am avut o neînțelegere teribilă cu bărbatul meu și am mers pe căi diferite. Eram dezamăgit emoțional și nu știam ce să fac pentru a ajuta situația. Așa că am ajuns să știu despre Dr. Isikolo. L-am contactat și l-am cerut să mă ajute cu problemele mele. Mi-a spus tot ce trebuia să știu și să înțeleg și am respectat procedurile și până la urmă a rezolvat problema pentru mine, iar acum eu și logodnicul meu suntem din nou împreună și știu că ne vom căsători în curând. Nu ar fi fost posibil dacă doctorul Isikolo nu m-a ajutat așa cum am promis. Rezultatul muncii sale se manifestă cu siguranță după 48 de ore și este garantat 100%. Este vizibil pentru mine să văd efectul rezultatului a tot ceea ce a făcut pentru mine și, cu adevărat, dragostea și afecțiunea dintre eu și logodnicul meu s-au restabilit pe deplin și mă bucură inima că nu l-am pierdut de nimeni acolo. El te poate ajuta la fel de bine dacă te adresezi la el acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  157. Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  158. Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Numele meu este Joe Macquez și am câștigat suma de 1.800.000 de euro. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? L-am cunoscut pe acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de DR ISIKOLO și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că DR ISIKOLO m-a făcut bogat peste noapte. Dacă doriți să aveți șansa de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, trimiteți-i un e-mail doctorului Isikolo prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  159. Mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, din cauza doctorului Ilekhojie, care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Obișnuiam să cred că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină târziu acasă și în fiecare zi îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l supraveghez îndeaproape și apoi descopăr că avea o aventură cu o altă fată. Am avut inima zdrobită pentru că aveam atât de multă încredere în el și știind că are o relație secretă și că mai era atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte să-mi dau seama, m-a părăsit pentru fată și am fost în dezordine profundă, lăsându-l în fața unei alte femei. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Ilekhojie pe Internet. M-a ajutat să-l recuperez în 48 de ore și astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și o conexiune emoțională puternică ca niciodată. Puteți contacta Dr Ilekhojie prin apel sau WhatsApp la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere