Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

miercuri, 6 iulie 2011

Honey, I'm home! I'm back!

... asa cum va spuneam, m-am intors .... m-am intors dupa o scurta dar revigoranta vacanta in Grecia, in insula Thassos. A fost odihnitoare, a fost calda, a fost fermecata ... dar din pacate doar a fost.
Apus de soare vazut de pe terasa camerei
Iubesc Grecia! O iubesc pentru farmecul ei aparte, pentru oamenii ei care isi iubesc libertatea si care isi apara drepturile mandrii de ceea ce sunt, care stiu sa nu accepte orice si oricum, o iubesc si pentru apele ei limpezi si pentru istoria ei fantastica.
Piscina Hotel Kallisti

... si inca ceva... nu am vazut niciun caine vagabond, doar dihori. Iar ca animale de companie, foarte multe pisici...
.... si mi-am facut provizii de ulei de masline extravirgin, de masline kalamata si din cele negre uscate de care nu prea gasesc la noi, luate de la taranii lor, precum si de multe condimente care dau savoare mancarurilor grecesti.

.... si ... iata-ma, gata sa ma intorc spasita la viata cea raw, pentru ca, spre rusinea mea, am cam sarit calul in aceasta vacanta, cu toate consecintele de rigoare... 1 ,5 kg in plus, reaparitia palpitatiilor, oboseala, disconfortul ... si a fost vorba de doar o saptamana. Ma conving, inca o data, ca raw vegan este singura cale spre sanatate, stare de bine, energie, claritate mentala.
Pestisorul care a stat sa-l pozez

Plante din gradina hotelului(Mirosea asa frumos iasomia!!!)


Bine v-am rawgasit!
Cu drag,
Luciana

2 comentarii:

  1. Bine ai revenit acasa Luciana! Sa stii ca mi-ai lipsit! Dar ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile. Urmeaza sa plec si eu o saptamana la mare, la noi. Este superb unde ai fost si pozele sunt minunate! Piscina este ireal de frumoasa! Iar condimentele.. sunt irezistibile! Na, ca am folosit toate superlativele ce mi-au venit in minte! :))
    Te imbratisez tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tu mi-ai lipsit. Cu greu m-am abtinut sa caut un calculator si intru in blogosfera, sa vad ce ai mai postat, sa le incerc si sa le savurez pe indelete ... In sfarsit, azi mi-am luat ingredientele pentru "Salata Viareggio", mai putin turmericul. Sper ca maine sa-l gasesc si pe el ca mor de pofta...
    Tie iti doresc vacanta insorita, cu apa curata si numai buna de imbaiat, cu distractii si bucurii.. si sa te intorci sanatoasa, bronzata si cu inspiratie pentru noi retete gustoase.
    Te imbratisez cu drag!
    Vacanta placuta!!!!!

    RăspundețiȘtergere