Follow by Email

Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

marți, 27 mai 2014

API-FITOTERAPIE - CURS ANATECOR - LA CRAIOVA


In curand, la Craiova, se va desfasura curs de API-FITOTERAPIE. Cei interesati, va rog sa-mi lasati mesaj la comentarii, sau la mail: lucianatroaca@yahoo.com.

BAZELE TERAPIE CU PLANTE MEDICINALE

 1. ANATOMIA, MORFOLOGIA SI FIZIOLOGIA PLANTELOR
 2. NOŢIUNI de FITOTERAPIE ENERGETICA si HOLISTICA

 1. TERAPIE CU PLANTE MEDICINALE- Notiuni generale, Recoltare, pastrare. Mod de folosire intern – extern. –
 1. TERAPIE CU PLANTE MEDICINALE in DIVERSE AFECTIUNI.
PLANTE TOXICE. PRODUSE FITOTERAPEUTICE ROMANESTI –FĂ CEVA PENTRU BINELE TĂU !
DE CE ??? - PENTRU A DEVENI MAI SĂNĂTOŞI
 • PENTRU A FI MAI FERICIŢI, MAI BUNI
 • PENTRU A VĂ AJUTA FAMILIA, PRIETENII, COLEGII
 • INVAŢĂ SĂ TE CUNOŞTI MAI BINE
 • CUNOAŞTE-ŢI CAPACITĂŢILE ŞI POTENŢIALUL TĂU IMENS
 • INVAŢĂ UN NOU STIL DE VIAŢĂ
 • FĂ O SCHIMBARE IN VIAŢA TA!

TEL. LOCAL: 0724-515.961
INF. SUPLIMENTARE - SEDIUL ANATECOR: 0740-204.211

4 comentarii:

 1. BUNA SEARA
  MA INTERESEAZA SA URMEZ UN CURS DE API- FITOTERAPIE. Cand il organizati in Craiova?
  Cu respect Dr. Comisel Gabriela
  tel 0251581790 cabinet si 0251592020 acasa
  comiselgabriela@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru informatie, este bine de stiut.

  RăspundețiȘtergere
 3. împrumut! împrumut! împrumut !!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale, nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
  Apoi, trimiteți-ne un e-mail la: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

  RăspundețiȘtergere
 4. împrumut! împrumut!! împrumut!!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
  Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

  RăspundețiȘtergere