Follow by Email

Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

vineri, 1 aprilie 2011

Milk-shake de exceptie

Spun ca este un milk-shake de exceptie, deoarece este usor de facut, foarte placut la gust, energizant si plin de enzime, calciu, magneziu, antioxidanti, vitamine. Il beau intotdeuna cu placere si imi aduce aminte de milk-shake-ul de vanilie baut pe vremuri la Mc Donald's.


MILK-SHAKE DE BANANE


Ingrediente pentru doua portii:

-2 cani lapte de migdale rece, de la frigider, preparat dupa excelenta reteta prezentata de Ligia Pop aici;
- 2 banane mici sau una mare, bine coapte;
- un praf de scortisoara pentru boarea de magie (opt).

Tehnologie:

Este foarte, foarte dificil .... adica, se pun in blender laptele si bananele, vruummm, vruuumm si .... magia s-a implinit. Scortisoara se foloseste la ornat.
Nu-i asa ca va place?
Eu sunt innebunita dupa el.
Pofta buna!
Cu drag,
Luciana

5 comentarii:

  1. Eu mai adaug si o lingurita de pasta de susan....o bunatate. Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  2. La prepararea laptelui sau cand se amesteca laptele cu banana?

    RăspundețiȘtergere
  3. ... si draga Simo, bine ai venit pe blogul meu, sper sa ne intalnim cat mai des. Cu drag, Luciana

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si mult succes cu blogul, observ ca e foarte proaspat :)...Pasta de susan se pune cand se amesteca laptele cu banana. E adevarat ca cea pe care o folosesc eu nu e raw (dar e super delicioasa :) ), caci e facuta din seminte de susan coapte, insa sigur exista si pasta de susan cruda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa incerc cu siguranta si varianta ta. Am mai preparat pasta de susan crud la alta reteta. Multumesc mult si pentru urari!

    RăspundețiȘtergere