Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

sâmbătă, 3 septembrie 2011

RAW STYLE - CARTI FOLOSITOARE CELOR CARE DORESC SA DUCA O VIATA SANATOASA

In ultimul timp m-am tot gandit la aceasta sectiune pe care o deschid acum ... Aici voi posta despre cartile care mi-au fost mie de folos pentru a incepe si continua viata cea raw. Sper sa fie si spre folosul vostru.




Acesti autori - alaturi de minunatele persoane care au creeat bloguri romanesti pe aceasta tema (iar despre o parte dintre ele am postat candva aici )-, prin aceste carti m-au ajutat sa-mi definesc, sa inteleg, sa imi doresc sa ma hranesc cu hrana vegetariana cruda, sa inclin spre un stil de viata vegan,  despre care asa frumos si lamuritor a explicat draga mea Doamna Mimi Walter aici. Despre unele carti ( aici fac referire la cele la care deja sunt arhicunoscute) doar am sa amintesc (dar daca veti vrea sa discutam despre ele va stau la dispozitie cu mare drag) si voi face trimitere la librarii on line la care pot fi comandate, despre altele am sa scriu mai mult, pentru ca, desi sunt minunate, sunt mai putin cunoscute, iar despre cele scrise de autori romani, voi scrie oricum, chiar daca sunt deja foarte cunoscute sau nu.
Lectura placuta si folositoare va doresc.
Cu drag,
Luciana




2 comentarii:

  1. Draga mea,
    Iti multumesc mult! Aici http://hrana-vie.blogspot.com/p/carti-si-articole-despre-hrana-vie-si.html am adunat multe carti raw on-line, pt. cei care nu-si pot permite (si din pacate sunt multi) sa si le cumpere.
    Tot cu mult drag,
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa spun si o spun cu toata convingerea ca eu consider blogul tau o comoara de nepretuit pentru cei care vor sa porneasca sau au pornit deja pe calea stilului de viata crud vegan. Merita citit, recitit si folosit in detaliu. As vrea sa reamintesc si ceea ce faci pentru pastrarea vie in amintire a Doamnei Elena Nita Ibrian si sa-ti multumesc, pentru ca a fost o promotoare neobosita si deosebit de creativa a stilului de viata crud vegan.
    Dumnezeu sa-ti ajute!
    Cu drag,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere