Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

luni, 26 martie 2012

SUPA ENERGETICA ANN WIGMORE

Marea doamna a vindecarilor prin raw-food - Ann Wigmore (in genul Elenei Nita Ibrian a Romaniei dar cu mult mai multa reclama) creeatoarea Institutului Hipocrates m-a inspirat prin una din retetele ei datatoare de energie si sanatate pe care v-o impartasesc si voua cu mare drag .... deci:


SUPA ENERGETICA ANN WIGMORE
Ingrediente:
- 2 cani rejuvelac (antioxidanti si complex de vitamine B);
- 1 lingura alge dulse sau alte alge (minerale);
- 2 mere -  din cele care va plac;
- 1/2 cana germeni de linte sau de mazare;
- 2 cani cu ierburi salbatice (urzici, untisor etc);
- 2 legaturi verdeturi bogate in clorofila (patrunjel, frunze de telina, frunze de sfecla etc);
- 1 avocado.
Tehnologie:
Se pastreaza 1/2 mar care se taie cubulete iar restul ingredientelor se mixeaza la blender pana se obtine o supa crema. Se adauga cubuletele de mar, pe post de crutoane si se seveste cu placere si bucurie.
Supa din poza este facuta cu patrunjel si macris si nu are germeni de niciun fel pentru ca nu am avut dar a iesit delicioasa, delicioasa si nici nu are nevoie de sare). Am ornat cu seminte decorticate de canepa.
Pofta sanatoasa!
Cu drag,
Luciana

2 comentarii:

  1. Ai dreptate draga mea, asa este! Am mai facut o varianta cu urzici si leustean si a iesit delicioasa... dar secretul, dupa parerea mea, in aceasta reteta sunt crutoanele de mere...ele dau o savoare deosebita supei.

    RăspundețiȘtergere