Inghetata este hrana mea preferata. Am zis!!!
In imaginile de mai jos m-am jucat putin cu baza de inghetata de banane la care i-am adaugat alune de padure (alune pe care le am din alunii mei dragi de la tara) si coacaze acrisoare si parfumate. Nu am pus niciun indulcitor si nicio alta aroma si a iesit ... ce vedeti in prima poza.
|
INGHETATA DE BANANE CU COACAZE SI ALUNE DE PADURE |
Apoi, am zi sa-i dau o forma mai apetisanta, mai placuta ochiului si am cogelat-o in formele de silicon de care am aflat de la Corina Bacalu si pe care le-am achizitionat la un pret modic impreuna cu revista "Clik in bucatarie"... In poza de mai jos am ornat-o cu cirese si sirop din dulceata raw obtinuta dupa reteta inspirata de Doamna Elena Nita Ibrian si pe care am postat-o
aici si care este de-a dreptul D-E-L-I-C-I-O-A-S-A. In plus, se poate face aproape din orice fruct.
|
INGHETATA ORNATA CU DULCEATA RAW DE CIRESE |
Apoi, m-am gandit sa ornez si cu miere, doar cu miere si a iesit tot ceva care mi-a incantat si descantat simturile.
|
INGHETATA ORNATA CU MIERE POLIFLORA |
In concluzie, folositi-va imaginatia, deschideti-va aripile si zburati raw!
Cu drag,
Luciana
Draga mea Luciana,
RăspundețiȘtergereMa uimesti si ma incanti cu retetele tale, iar cele de inghetata sunt minunate. Nu voi uita nimic.
O seara foarte placuta,
Si mie imi place inghetata, felicitari; am si eu forme din astea, sunt tare dragute.
RăspundețiȘtergereDragele mele,
RăspundețiȘtergerema bucur ca si voi apreciati inghetata. Saptamana viitoare voi face o inghetata cu o baza de nuci. Inca nu m-am hotarat de care. Tineti-mi pumnii.