Khalil Gibran "PROFETUL"

"Cand dintii tai zdrobesc un mar, spune-i in inima ta: semintele tale vor trai in trupul meu. Mugurii tai de maine vor inmuguri in inima mea, mireasma ta va fi respiratia mea si impreuna ne vom bucura de-a lungul tuturor anotimpurilor." Khalil Gibran "PROFETUL"

sâmbătă, 6 august 2011

INGHETATA DE BANANE CU COACAZE SI ALUNE DE PADURE

Inghetata este hrana mea preferata. Am zis!!!
In imaginile de mai jos m-am jucat putin cu baza de inghetata de banane la care i-am adaugat alune de padure (alune pe care le am din alunii mei dragi de la tara) si coacaze acrisoare si parfumate. Nu am pus niciun indulcitor si nicio alta aroma si a iesit ... ce vedeti in prima poza.
INGHETATA DE BANANE CU COACAZE SI ALUNE DE PADURE
Apoi, am zi sa-i dau o forma mai apetisanta, mai placuta ochiului si am cogelat-o in formele de silicon de care am aflat de la Corina Bacalu si pe care le-am achizitionat la un pret modic impreuna cu revista "Clik in bucatarie"... In poza de mai jos am ornat-o cu cirese si sirop din dulceata raw  obtinuta dupa reteta inspirata de Doamna Elena Nita Ibrian si pe care am postat-o aici si care este de-a dreptul D-E-L-I-C-I-O-A-S-A. In plus, se poate face aproape din orice fruct.
INGHETATA ORNATA CU DULCEATA RAW DE CIRESE
Apoi, m-am gandit sa ornez si cu miere, doar cu miere si a iesit tot ceva care mi-a incantat si descantat simturile.

INGHETATA ORNATA CU MIERE POLIFLORA
In concluzie, folositi-va imaginatia, deschideti-va aripile si zburati raw!
Cu drag,
Luciana

3 comentarii:

  1. Draga mea Luciana,
    Ma uimesti si ma incanti cu retetele tale, iar cele de inghetata sunt minunate. Nu voi uita nimic.
    O seara foarte placuta,

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place inghetata, felicitari; am si eu forme din astea, sunt tare dragute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragele mele,
    ma bucur ca si voi apreciati inghetata. Saptamana viitoare voi face o inghetata cu o baza de nuci. Inca nu m-am hotarat de care. Tineti-mi pumnii.

    RăspundețiȘtergere