Ingrediente:
- un pumn de goji;
- un pumn de catina congelata (ar fi si mai buna proaspata, dar de unde acum?);
- zeama de la 1/2 lamaie;
- o lingura miere bio (aveti grija sa nu fi fost incalzita... la peste 60 grade C devine toxica);
- o bucatica (cam cat un cubulet de zahar) de ghimbir;
- 750ml de rejuvelac sau, daca nu aveti, de apa pura.
Tehnologie:
... si totul la blender pana se obtine o bautura gustoasa, aromata, energizanta...
Pofta sanatoasa si energica!
Cu drag,
Luciana
Minunata reteta.
RăspundețiȘtergereSa-ti spun cum am pastrat eu catina proaspata in frigider din toamna, pana azi dimineata cand am folosit ultimele 2 linguri: cand am luat catina din piata, am pus-o pe hartie de copt si am lasat-o sa se usuce. Daca ti eu bine minte, am tinut-o cam 2 saptamani, vanturand-o usor in fiecare zi. Dupa ce a fost total uscata, am pus-o intr-un bol de sticla, neacoperit si am bagat-o in frigider. Din cand in cand, imi aduceam aminte si o mai intorceam putin ca nu cumva catina de la fundul bolului sa mucegaiasca. S-a pastrat excelent.
La toamna voi folosi si eu metoda ta de conservare. Multumesc mult pentru idee.
ȘtergereCu drag
Sunt convinsa ca este o adevarata delectare si de gust si de energie. Avem acum nevoie dupa o iarna atat de lunga.
RăspundețiȘtergereO saptamana cat mai insorita.
Ai mare dreptate. Iarna asta a fost tare obositoare. Mult soare datator de sanatate si tie!
RăspundețiȘtergereCu drag